ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτή είναι μεταγραφή: Ο Νέρι Καστίγιο μπαίνει στο Survivor (βίντεο)

Αυτή είναι μεταγραφή: Ο Νέρι Καστίγιο μπαίνει στο Survivor (βίντεο)

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και του Άρη, Νέρι Καστίγο, αναμένεται να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, καθώς θα μπει στο Survivor.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν δημοσιεύματα, τα οποία επικαλέστηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open.

Ψάχνουν αθλητή

Αυτό που είναι γνωστό εδώ και καιρό είναι πως η παραγωγή του Survivor ψάχνει κάποιον ή κάποιους αθλητές που να κάνουν… γκελ στο κοινό, προκειμένου να μεγαλώσει το ενδιαφέρον και να κρατήσει «ζεστό» τον κόσμο στον ανταγωνισμό που θα υπάρχει.

https://www.vimeo.com/500876670

Μην ξεχνάμε άλλωστε οτι το Σάββατο κάνει πρεμιέρα το MasterChef, το οποίο θα προβάλλεται τις ίδιες μέρες με το reality επιβίωσης.

Μεταξύ των ονομάτων λοιπόν που εξετάζονται είναι και αυτό του Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο, ο οποίος μετά από μία καριέρα σε Ολυμπιακό, Σταχτάρ, Μάντσεστερ Σίτι, Ντνίπρο, Σικάγο Φάιερ, Άρη, Πατσούκα, Κλαμπ Λεόν και Ράγιο Βαγιεκάνο, έχει κρεμάσει τα παπούτσια του από το 2014 και έχει αφοσιωθεί στο ψάρεμα.

Survivor 3 χρόνια μετά

Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Νέρι Καστίγιο παίζει για το Survivor, καθώς το ίδιο είχε γίνει το 2018.

Τότε όμως, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει με την παραγωγή, αλλά λίγο πριν ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο είχε κάνει πίσω και είχε ακυρώσει την συμμετοχή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.