ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

MasterChef 5: Έτοιμος για την πρεμιέρα ο Σ.Κοντιζάς – Τι ανέβασε (φώτο)

MasterChef 5: Έτοιμος για την πρεμιέρα ο Σ.Κοντιζάς – Τι ανέβασε (φώτο)

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του MasterChef 5.

«Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο» δήλωσαν οι τρεις κριτές του Masterchef στο τρέιλερ του μαγειρικού ριάλιτι. Κι όπως φαίνεται το εννοούσαν.

Το Masterchef 5 επιστρέφει απόψε στις 21:00, με πολλές εκπλήξεις και αλλαγές, και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε χθες να κάνει μια ανάρτηση, δείχνοντας πως είναι έτοιμος για τον νέο κύκλο του ριάλιτι.

«Ραπάρει» ο Σωτήρης Κοντιζάς

Σήμερα όμως και ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την πρεμιέρα του Masterchef. Έτσι λοιπόν, ανέβασε μία φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram, όπου δείχνει τους τρεις κριτές με τον ίδιο να φορά ένα φούτερ με κουκούλα και με ραπ διάθεση έγραψε στα αγγλικά, κάνοντας ρίμα: «Back in the neighbourhood
With the brotherhood
Wearing my favorite hood
Talkin about the food
Good
Mood
Mic drop »

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CKYxiUbFu2M

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.