ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κατά τα άλλα δείχνουν με το δάχτυλο πολίτες – Δημοσιογράφος πέταξε την μάσκα μόλις τελείωσε το ρεπορτάζ (βίντεο)

Κατά τα άλλα δείχνουν με το δάχτυλο πολίτες – Δημοσιογράφος πέταξε την μάσκα μόλις τελείωσε το ρεπορτάζ (βίντεο)

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Mega Σαββατοκύριακο» πήγε για ρεπορτάζ σε ζαχαροπλαστείο, προβάλλοντας τις λιχουδιές με θέμα τον Άγιο Βαλεντίνο, όμως βιάστηκε και έκανε μια τεράστια γκάφα…

Οι δυο τους φορούσαν μάσκα καθ’ όλη την διάρκεια της συνέντευξης, όπως ορίζουν τα έκτακτα μέτρα για τον κορωνοϊό, τα οποία ο τηλεοπτικός σταθμός φροντίζει να υπενθυμίζει νυχθημερόν στους τηλεθεατές του.

Τι γίνεται όμως πίσω από τις κάμερες; Η δημοσιογράφος κλείνοντας το ρεπορτάζ, δεν αντιλήφθηκε ότι βρισκόταν ακόμα σε ζωντανή σύνδεση και έσπευσε να βγάλει τη μάσκα της μέσα στο ζαχαροπλαστείο.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στο βίντεο, κάνει νόημα στον ζαχαροπλάστη ο οποίος ακολούθησε το παράδειγμά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.