Battle of the Couples: Ακόμα δεν ξεκίνησε και κόβεται; Το εντυπωσιακό 4,2% φέρνει αλλαγές

Battle of the Couples: Ακόμα δεν ξεκίνησε και κόβεται; Το εντυπωσιακό 4,2% φέρνει αλλαγές

Δεύτερη ημέρα προβολής εχθές για το νέο ριάλιτι του Alpha, Battle of the Couples, και η κατηφόρα ατελείωτη.

Ο σταθμός φαίνεται να πόνταρε πολλά στον έμπειρο (!) πρώην Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκο και την Σάσα Σταμάτη, αλλά όπως δείχνουν τα νούμερα που δεν κάνουν λάθος, το κοινό γύρισε για τα καλά την πλάτη του, ή μάλλον καλύτερα δεν γύρισε ποτέ το κανάλι να δει έστω και 5 λεπτά.

Και να γυρίζανε το κανάλι μεταξύ μας θα απορούσαν με την παραγωγή που σκέφτηκε να ρίξει μέσα στις λάσπες και στα χαϊδέματα τους παίκτες από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Στην δεύτερη μέρα προβολής του λοιπόν άγγιξε το εξωπραγματικό νούμερο του 4,2% τηλεθέασης.

Το κανάλι μετά από αυτό σίγουρα θα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, θα ψάξει τρόπους να ζεστάνει τον παρουσιαστή-ρομπότ που επέλεξε, μήπως και μπορέσει και σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Για την ιστορία παρακάτω τα ποσοστά τηλεθέασης στην Prime time ζώνη:

ANT1: Ήλιος 16.6

ΑΝΤ1: Παρουσιάστε 13.3

ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 26.6

STAR: MasterChef 5 23.8

ΣΚΑΙ: Survivor 32.0

Mega: Έξαρση 7.1

Mega: Ασύλληπτη συμμορία 2,3

OPEN: Ράδιο αρβύλα 23,1

OPEN: Οι επόμενες τρεις ημέρες 4,7

ALPHA: Έλα στη θέση μου 10,2

ALPHA: Μην αρχίζεις την Μουρμούρα 11,0

ALPHA: Αγγελική 7,7

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ALPHA: Battle of the couples 4.2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.