ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Έχω δεχτεί πρόταση γάμου αλλά δεν ήταν το σωστό timing» (βίντεο)

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Έχω δεχτεί πρόταση γάμου αλλά δεν ήταν το σωστό timing» (βίντεο)

Η νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, βρέθηκε καλεσμένη χθες του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τους συμπαίκτες της αλλά και για την προσωπική της ζωή, περιγράφοντας μάλιστα τον ιδανικό για εκείνη σύντροφο.

«Είπα θα θυσιαστώ και θα μπω στο Big Brother. Ήθελα να περάσω κάποια μηνύματα. Και τα κατάφερα. Μίλαγα ακατάπαυστα γιατί ήθελα να με ακούει ο κόσμος. Έτσι επικοινωνούσα με τον κόσμο. Η γνώση είναι δύναμη. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να μαθαίνει πολλά πράγματα γι΄ αυτό φοίτησα στη σχολή δημοσιογραφίας του Αnt1. Eίμαι δικηγόρος και φωνάζω ότι αγορεύω γι΄αυτό και έχω βγάλει κάλο στις φωνητικές μου χορδές».

Η Άννα Μαρία μίλησε και για το επάγγελμα της. «Μέχρι τώρα δεν έχω αναλάβει κάποια δύσκολη υπόθεση. Συνήθως διαζύγια αναλαμβάνω. Όταν υπάρχουν παιδιά προσπαθώ να πείσω το ζευγάρι να μη χωρίσει».

Η νικήτρια του Big Brother ρωτήθηκε και για το πως βλέπει τον ιδανικό άντρα.

​«Θέλω να κάνω ανοιχτό γάμο. Δεν έχω βρει τον ένα και μοναδικό που ψάχνω. Είμαι αυστηρός άνθρωπος. Δύσκολα ερωτεύομαι. Μόλις τον δω μου κάνει κλικ… “κεραυνοβολίζομαι”. Ο άντρας θέλω να είναι ευαίσθητος και δυνατός χαρακτήρας αλλά πάνω απ΄όλα να έχει καλή καρδιά. Έχω δεχτεί πρόταση γάμου αλλά δεν ήταν το σωστό timing. Ήταν καλό παιδί. Δεν έφταιγε εκείνος. Έφταιγαν οι καταστάσεις».

Επίσης αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως ο κόσμος θέλει να τη δει παρουσιάστρια!

«Δεν έχω σκεφτεί να γίνω παρουσιάστρια αλλά ο κόσμος το σκέφτεται για μένα. Μου στέλνουν μηνύματα αγάπης και με ρωτάνε πότε θα με δούνε στην τηλεόραση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.