Σ.Βαρθαλίτης: Όλη η αλήθεια γύρω από το μοίρασμα του επάθλου με τον Σταυρή

Σ.Βαρθαλίτης: Όλη η αλήθεια γύρω από το μοίρασμα του επάθλου με τον Σταυρή

Ο MasterChef Σταύρος Βαρθαλίτης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Τηλεθεατής” και αναφέρθηκε στην δήλωση που είχε κάνει για το μοίρασμα του επάθλου με τον Σταυρή Γεωργίου.

Πιο συγκεκριμένα ο νικητής του διαγωνισμού μαγειρικής στάθηκε στην υπόσχεση που είχε δώσει στον πολύ καλό Κύπριο φίλο του.

Αναλυτικά:

Πώς είναι η ζωή σας ως… MasterChef;

Από εκείνη την ημέρα που τελείωσε ο διαγωνισμός, η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά προς το καλό και γι’ αυτό δεν σταματώ να δείχνω την ευγνωμοσύνη μου προς αυτούς τους ανθρώπους. Προέκυψαν ευκαιρίες επαγγελματικές, πολλή δουλειά σίγουρα, γιατί ποτέ τίποτα δεν σου χαρίζεται αν δεν δουλέψεις σκληρά, αγάπη από τον κόσμο και μία γενική αποδοχή που, πραγματικά, το έχω ξαναπεί αλλά είναι το μεγαλύτερο έπαθλο που έχω πάρει από τον διαγωνισμό. Στόχος μου βασικός είναι και ένα μαγαζί στο άμεσο μέλλον, αλλά επειδή θέλω να γίνει σωστά και όταν πρέπει, το σχεδιάζω με σύνεση και υπομονή.

Μοιραστήκατε το χρηματικό έπαθλο με τον φίλο σας Σταυρή Γεωργίου, ο οποίος ήταν και εκείνος φιναλίστ. Σπάνιο αυτό που κάνατε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μια πολύ καλή σχέση με τον Σταύρο και νιώθουμε ο ένας τον άλλον. Είχαμε πει κάτι και έπρεπε να τα βρούμε μεταξύ μας. Ο λόγος μεταξύ φίλων πρέπει να κρατιέται, παρ’ όλες τις δυσκολίες που επικρατούν εκεί έξω, με κλειστά τα μαγαζιά και μια οικονομία που καταρρέει. Αν είναι σπάνιο, δεν γνωρίζω. Εγώ ξέρω ότι όταν λέμε κάτι, πρέπει να γίνεται με κάποιον τρόπο και να τηρείται ο λόγος. Πιστεύω πως το συναίσθημα και των δυο μας ήταν εκτίμηση και αγάπη και ότι όλο αυτό που είχαμε φτιάξει στο παιχνίδι –παρόλη την απόσταση που έχουμε τώρα- και το έντονο συναίσθημα που είχαμε αποκτήσει, λόγω του εγκλεισμού, ήταν αληθινό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.