ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συγκινητική αποκάλυψη από τον Π.Κονδυλάτο: «Έχω δεχθεί απόρριψη από τον ίδιο μου τον πατέρα» (βίντεο)

Συγκινητική αποκάλυψη από τον Π.Κονδυλάτο: «Έχω δεχθεί απόρριψη από τον ίδιο μου τον πατέρα» (βίντεο)

Ο Περικλής Κονδυλάτος εμφανίστηκε στο «Πρωινό» και με αφορμή ένα βίντεο της Σοφίας Μουτίδου προχώρησε σε μία αποκάλυψη.

Με αφορμή τα όσα ανέφερε η Σοφία Μουτίδου για την σχέση με τον πατέρα της, ο Περικλής Κονδυλάτος εξομολογήθηκε τα δικά του βιώματα.

Το κλίμα στην πρωινή εκπομπή «βάρυνε» ενώ ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε πως: «με θλίβει πάρα πολύ όλο αυτό».

Ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Είμαστε πολύ άνθρωποι που έχουμε ζήσει σε τέτοιου είδους οικογένειες και αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε να μας κυνηγάει, αλλά να γίνει ένα κίνητρο για να βρούμε την αξία μόνοι μας. Έχω βιώσει απόρριψη από τον μπαμπά μου, δεν με αποδέχτηκε και δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Δεν τον ενδιέφεραν τα παιδιά του, δεν ήθελε να πάρει ευθύνες. Έχω βιώματα με τον πατέρα μου, αλλά καλύτερα να μην τα είχα. Αν είναι τα βιώματα να είναι άσχημα, καλύτερα να μην τα έχουμε στη ζωή μας. Υπήρχε βία, αλλά όχι προς εμένα και την αδερφή μου. Η ζωή τα εμπεριέχει όλα και εγώ είμαι πολύ καλά τώρα. Έχω καταλάβει την αξία μου, δεν περιμένω να μου τη δώσει αυτός. Σας βλέπω λίγο στεναχωρημένους, εγώ δεν είμαι».

Τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και ο Γιώργος Λιάγκας «μούδιασαν» και δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν στα λεγόμενα του σχεδιαστή κοσμημάτων και πρώην παίκτη του Survivor.

Συγκινημένος ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Έχω τεράστιες ευαισθησίες για τις σχέσεις γονιών με παιδιά… Έχω κι εγώ κάποια βιώματα, γι’ αυτό… Και με θλίβει πάρα πολύ όλο αυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.