ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Survivor: «Κλείδωσε» η ημερομηνία και η τοποθεσία του τελικού

Survivor: «Κλείδωσε» η ημερομηνία και η τοποθεσία του τελικού

Βρισκόμαστε λίγα μόλις βήματα μακριά από τον τελικό του Survivor και οι συζητήσεις πλέον περιστρέφονται στο πότε και που θα γίνει ο μεγάλος τελικός.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά απομένουν ακόμα δύο αποχωρήσεις στο ριάλιτι επιβίωσης. Μία στις 20 Ιουνίου και άλλη μία στις 27 του μήνα.

Έτσι οι τέσσερις παίκτες που θα απομείνουν από τους έξι που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο θα αφήσουν το νησί και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για τον ημιτελικό και τον τελικό.

Ο ημιτελικός θα γίνει στις 4 Ιουλίου στο Γαλάτσι στο Άλσος Βεϊκου και την επόμενη στις 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του Survivor από όπου θα προκύψει ο νικητής που θα πάρει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον ημιτελικό αλλά και στον τελικό θα παρευρεθούν όλοι οι παίκτες του φετινού Survivor αλλά και οι συγγενείς τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.