ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αλέξης Κούγιας: «Το τελευταίο που θέλω αυτή τη στιγμή στη ζωή μου είναι να κρίνω συμπεριφορές της πρώην συζύγου μου»

«Ούτε με ενδιαφέρει, ούτε θέλω να γίνει η ιδιωτική μου ζωή αντικείμενο συζήτησης»

Αλέξης Κούγιας: «Το τελευταίο που θέλω αυτή τη στιγμή στη ζωή μου είναι να κρίνω συμπεριφορές της πρώην συζύγου μου»

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στις δηλώσεις της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου, για τη σύντροφό του.

«Εγώ δε μίλησα για καμία σύντροφο. Δεν έχω ποτέ προκαλέσει συζήτηση για την ιδιωτική μου ζωή. Ένας συνάδελφός σας με ρώτησε και του είπα ναι έχω, πέραν τούτου ουδέν. Ούτε με ενδιαφέρει, ούτε θέλω να γίνει η ιδιωτική μου ζωή αντικείμενο συζήτησης».

«Η πρώην σύζυγός μου ήταν πραγματικά μία κοπέλα, η οποία είχε παρουσία σε αυτές τις εκπομπές λόγω του ότι ήταν Σταρ Ελλάς. Τότε η σχέση μας απασχόλησε τη δημοσιότητα γιατί κι εγώ ήμουν γνωστός δικηγόρος. Έγινε ένας πολύ λαμπερός γάμος, θυμάμαι ότι είχαν κλείσει οι δρόμοι της Αθήνας. Αυθόρμητα 10 χιλιάδες κόσμος», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Και πρόσθεσε: «Το τελευταίο που θέλω αυτή τη στιγμή στη ζωή μου είναι να κρίνω συμπεριφορές της πρώην συζύγου μου. Οι σχέσεις μας είναι άριστες, πρόσφατα γιορτάσαμε τα γενέθλια της κόρης μου, τα δικά μου και της πρώην συζύγου μου. Σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις, ήμασταν και οι δύο παρόντες».

«Έχουμε άριστες σχέσεις. Δεν έχω διάθεση καμία, βρισκόμαστε σε ένα εξαιρετικό κοινωνικό σημείο και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να κριτικάρω τίποτα. Μου είναι και αδιάφορο, ειλικρινά σας το λέω».

«Έχω πει ότι μετά τον χωρισμό μας το 2007, επειδή ταλαιπωρήθηκα πολύ για έναν χρόνο να ασχολούνται με αυτό το διαζύγιο, μεγάλωσαν και τα παιδιά μας, δεν θέλω σε καμία περίπτωση ένα τοξικό περιβάλλον. Θέλω να προστατεύσω τα παιδιά μου», συμπλήρωσε.

Στο τέλος της συζήτησης, ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε ότι «οποιοσδήποτε τολμήσει να αναμείξει τα παιδιά μου σε οποιαδήποτε διαδικασία κουτσομπολιού, θα δει θρίλερ, σας το λέω ευθέως».

«Δεν με έχετε ακούσει ποτέ να πω μία κακή κουβέντα για την πρώην σύζυγό μου, δεν με έχετε ακούσει ποτέ να πω κάτι έξω από την επιστημονική-μορφωτική εξέλιξη των παιδιών μου. Αφήστε τα έξω από οτιδήποτε. Ήταν 5 και 2 ετών, όταν έγινε αυτός ο χωρισμός και δεν έχουν στήσει ούτε έναν καβγά στο σπίτι μας».

Νωρίτερα, η Εύη Βατίδου ρωτήθηκε για τη σύντροφο του πρώην συζύγου της, Αλέξη Κούγια, και τόνισε πως δεν τη συμπαθεί καθόλου.

«Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν την συμπαθώ τη συγκεκριμένη καθόλου εγώ προσωπικά, όπως και τα παιδιά μου. Από εκει και πέρα, ο καθένας μπορεί να πάρει τις δικές του αποφάσεις. Δεν τη γνωρίζω. Ο καθένας ό,τι θέλει ας κάνει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι το ίδιο, όταν κι εκείνος δεν συμπαθούσε τους δικούς μου πρώην συντρόφους. Του έχω εκφράσει την αντιπάθειά μου, τι δουλειά έχω εγώ; Δεν με ρωτάει τέτοια πράγματα εμένα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.