Αμήχανη στιγμή στον τηλεοπτικό «αέρα» από δημοσιογράφο της ΕΡΤ – Τα καρφιά προς τους συναδέλφους της (βίντεο)

Ο παρουσιαστής την διέκοψε και εκείνη απάντησε: «Μια στιγμή να πω όλο το ρεπορτάζ»

Αμήχανη στιγμή στον τηλεοπτικό «αέρα» από δημοσιογράφο της ΕΡΤ – Τα καρφιά προς τους συναδέλφους της (βίντεο)

Μια απίστευτη σκηνή διαδραματίστηκε on air στην ΕΡΤ κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκπομπής με τον Κώστα Λασκαράτο και τον Θάνο Σιαφάκα.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Ματίνα Καλτάκη βρισκόταν στο Μουσείο της Ακρόπολης όπου θα γίνει η παρουσίαση των τριών πολιτιστικών πρωτευουσών της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η Ελευσίνα.

Και ενώ η δημοσιογράφος έλεγε το ρεπορτάζ της και αφού χρειάστηκε να κάνει «σκονάκι» καθώς ξέχασε το όνομα μιας πόλης (σε όλους άλλωστε μπορεί να συμβεί αυτό), ο παρουσιαστής την διέκοψε μιας και δεν υπήρχε περισσότερος τηλεοπτικός χρόνος και εκείνη απάντησε: «Μια στιγμή να πω όλο το ρεπορτάζ».

Ο Θάνος Σιαφάκας τότε της έδωσε ξανά τον λόγο ώστε να ολοκληρώσει το ρεπορτάζ της με την ρεπόρτερ να συνεχίζει φανερά εκνευρισμένη και να σημειώνει σε ζωντανή σύνδεση: «Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο γεγονός, πρέπει να το καταλάβουμε…».

Στο τέλος, μάλιστα, ο δημοσιογράφος έκλεισε λέγοντας ενοχλημένος: «Κάπου εδώ ο δικός μας δημοσιογραφικός χρόνος έχει τελειώσει».

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.