ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Απροσδιόριστα» τα αίτια θανάτου της Ελένης Καριολάκη – «Ξαφνικά μαύρισε και “έφυγε”»

«Φως» στα αίτια θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση

«Απροσδιόριστα» τα αίτια θανάτου της Ελένης Καριολάκη – «Ξαφνικά μαύρισε και “έφυγε”»

Aπροσδιόριστα είναι τα αίτια θανάτου της Ελένης Καριολάκη, η οποία βρέθηκε νεκρή τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατό της, ενώ συζούσε με τον σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, στο πιστοποιητικό αναφέρεται πως τα αίτια θανάτου είναι «απροσδιόριστα» και είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

«Φως» στα αίτια θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

«Ξαφνικά μαύρισε και “έφυγε”. Ήμασταν παντρεμένοι 7-8 χρόνια» είπε ο Μανώλης Μινδρινός, σύζυγος της Ελένης Καριολάκη.

Το βιογραφικό της Ελένης Καριολάκη

Η Ελένη Καριολάκη γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 1968 στην Αθήνα από το Νικόλαο και την Τριανταφυλλη Φωτοπούλου. Από τα 5 της χρόνια, ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό παρακολουθώντας μαθήματα στη σχολή της Τζούλιας Ραλλίδη.

Μεγαλώνοντας, χάρη στη βοήθεια του τότε αρραβωνιαστικού της Δημήτρη Παγούρη μπήκε στον πολιτιστικό θίασο του ΟΤΕ με σκηνοθέτη τον Σάββα Παρίτση και κειμενογράφο τον Γεώργιο Κιτοβα.

Μαζί με εκείνη την ομάδα έδιναν παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα σε σχολεία και εκκλησίες με κείμενα από Τρωάδες, Μήδεια, Ωραία Ελένη κ.α. με τη δασκάλα τους Ιωάννα Ακριβοπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην τηλεόραση, έχει εμφανιστεί στις σειρές “Στο πάρα πέντε”, “Εξαφάνιση”, “Γοργόνες”, “Μαργαρίτα” αλλά ιδιαίτερα γνωστή στο κοινό έγινε μέσα από το “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” χάρη στα πειράγματα του Ηλία Ψινάκη αλλά και από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια “Είσοδος Ελεύθερη”. Ακόμα, ακολούθησε η συμμετοχή της ως παίκτρια στο Wipe Out Ελλάδα – Τουρκία με την μαύρη ομάδα “Ζαραλίκος, Καριολάκη, Φραγκολιάς”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.