Δούκισσα Νομικού: «Αποχώρησα από τον ΑΝΤ1 γιατί έγινε κάτι που με στεναχώρησε πάρα πολύ…»

Απαντά για τη λύση της συνεργασίας της με την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον Ant1

Δούκισσα Νομικού: «Αποχώρησα από τον ΑΝΤ1 γιατί έγινε κάτι που με στεναχώρησε πάρα πολύ…»

Σε πρόσφατες δηλώσεις προχώρησε η Δούκισσα Νομικού, στις οποίες αναφέρθηκε αναφέρθηκε στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα αλλά και την αποχώρησή της από την πρωινή εκπομπή του Ant1 με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Σίγουρα για να αποχωρήσω, με ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια, πάει να πει πως κάτι έγινε που με στεναχώρησε σίγουρα πάρα πολύ. Ωστόσο, όλα καλά. Δεν θα ‘θελα να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Το αφήνω πίσω και συνεχίζω», δηλώνει η Δούκισσα Νομικού για τη λύση της συνεργασίας της με τον Ant1.

Θα τη δούμε να επιστρέφει σύντομα στην τηλεόραση; «Δεν το ‘χω καθόλου στο μυαλό μου ακόμα. Τηλεοπτικά δεν ανήκω κάπου, αν αυτό με ρωτάτε. Δεν θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά, τουλάχιστον όχι άμεσα. Έχω άλλα σχέδια στο μυαλό μου», ξεκαθαρίζει η παρουσιάστρια.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της η Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει ότι έχει βαφτίσει τα παιδιά της από το καλοκαίρι, απλώς προτίμησε να μη δημοσιοποιήσει το γεγονός στα media.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το κάναμε πολύ-πολύ μεταξύ μας, επομένως δεν διέρρευσε κάτι. Με ρωτούσαν συνέχεια και στο τελευταίο Q&A που έκανα για να σταματήσουν να με ρωτάνε», ανέφερε η παρουσιάστρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.