ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Μελέτη: «Έχω αποφασίσει να μην ξανακάνω μπότοξ ποτέ στη ζωή μου – Με πιάνει τικ»

«Έχω κάνει στο παρελθόν για το μεσόφρυδο - Τώρα δεν φαίνεται, γιατί τα φώτα το "καίνε"»

Ε.Μελέτη: «Έχω αποφασίσει να μην ξανακάνω μπότοξ ποτέ στη ζωή μου – Με πιάνει τικ»

Η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή τις δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου για τις πλαστικές επεμβάσεις που έκανε για να βγει στην τηλεόραση, δήλωσε πως αποφάσισε να μην ξανακάνει μπότοξ ποτέ στη ζωή της.

«Έχω πάρει μια απόφαση και θέλω να τη μοιραστώ, γιατί όταν λες και μοιράζεσαι τις αποφάσεις σου, είναι σαν να δεσμεύεσαι δημόσια», είπε αρχικά.

«Έχω αποφασίσει να μην ξανακάνω μπότοξ ποτέ στη ζωή μου. Έχω κάνει στο παρελθόν για το μεσόφρυδο. Τώρα δεν φαίνεται, γιατί τα φώτα το “καίνε”, αλλά είναι πολύ έντονο», συμπλήρωσε.

Τέλος, εξήγησε πως όταν κάνει μπότοξ, την πιάνει ένα τικ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα σας πω κάτι. Όταν κάνω μπότοξ, με πιάνει τικ. Θέλω να συνοφρυωθώ και δεν μπορώ. Ο εγκέφαλος στέλνει την εντολή, η εντολή δεν εκτονώνεται και κάνω έτσι… Άσε που με πιανει και πονοκέφαλος», εξήγησε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.