Τελικά την Κίμπερλι δεν την ήξερε κανείς Έλληνας πολιτικός...

Γιάννης Πλούταρχος: «Το να λένε ότι είμαι το καλύτερο παιδί για εμένα είναι τίτλος» (βίντεο)

Ο τραγουδιστής μίλησε επίσης για τον γιο του Γιώργο Κακοσαίο

Γιάννης Πλούταρχος: «Το να λένε ότι είμαι το καλύτερο παιδί για εμένα είναι τίτλος» (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε για τον χαρακτηρισμό «το καλύτερο παιδί» που τον συνοδεύει εδώ και χρόνια, αλλά και για τον γιο του, Γιώργο Κακοσαίο, ο οποίος ακολουθεί τη δική του πορεία στο τραγούδι.

Ο καλλιτέχνης παραδέχτηκε ότι δεν γνωρίζει αν δικαιούται αυτόν τον τίτλο, επισημαίνοντας ωστόσο πως η ευγένεια αποτελεί βασικό στοιχείο της συμπεριφοράς του.

«Είναι ο μεγαλύτερος τίτλος. Δεν ξέρω αν τον αξίζω αυτό τον τίτλο.

Πάντως, είμαι ευγενής με τους ανθρώπους και όλα ξεκινάνε από εκεί», δήλωσε στην εκπομπή «Happy Day».

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου.

 Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον Γιώργο Κακοσαίο και εξέφρασε την περηφάνια του για την επαγγελματική του εξέλιξη, αλλά και για τον χαρακτήρα του.

Μάλιστα, περιέγραψε με χιούμορ μια συνομιλία τους, στην οποία ζήτησε από τον γιο του να του παραχωρήσει το σπίτι του για λίγες ώρες.

«Του είπα, λέω, “Γιε, ήρθα στο σπίτι σου”, λέω. “Πιστεύω έτσι για μία μέρα να μου το δώσεις, για λίγες ώρες, έτσι;”.

Εντάξει, είμαι πολύ χαρούμενος για τον Γιώργο, για όλη την πορεία του, για όλη την προσπάθειά του.

Είναι ένα αξιολάτρευτο πλάσμα, όχι επειδή είμαι ο πατέρας του, αλλά γιατί είναι η αλήθεια αυτή.

Είναι ένα υπέροχο παιδί από όλες τις πλευρές», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.