ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Είναι πολλά τα λεφτά»: Τα ποσά που έχουν κερδίσει μέχρι τώρα οι Διάσημοι στο Survivor

Συμβόλαια από... χρυσάφι - Τα πιο «βαριά» πορτοφόλια

«Είναι πολλά τα λεφτά»: Τα ποσά που έχουν κερδίσει μέχρι τώρα οι Διάσημοι στο Survivor

Φέτος έχει γίνει αρκετή συζήτηση σχετικά με τα ποσά που συγκεντρώνουν κάθε εβδομάδα που περνάει οι Διάσημοι στο Survivor.

Ήδη πέρασαν τρεις εβδομάδες και οι τρεις παίκτες που αποχώρησαν συγκέντρωσαν ένα ικανοποιητικό ποσό ενώ «τρελά» αναμένεται να είναι για όσους αρχίσουν να μένουν περισσότερο από έναν μήνα.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο Χρήστος Βολικάκης και η Κρίστυ Καθάργια αποχώρησαν έχοντας μαζέψει συνολικά 12.000 ευρώ αφού είχαν κάνει συμφωνία για 4.000 ευρώ κάθε εβδομάδα.

Το ίδιο περίπου ποσό των 4.000 ευρώ έχουν συμφωνήσει και ο Νίκος Γκάνος, η Όλγα Πηλιάκη και η Μαρία Αντωνά.

Αυτά είναι τα πιο «βαριά» πορτοφόλια

Πάμε τώρα όμως στα πιο «βαριά» πορτοφόλια. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου παίρνει 7.000 ευρώ την εβδομάδα και έτσι έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 21.000 ευρώ.

Τα πολλά τα χρήματα παίρνουν η Κατερίνα Δαλάκα, ο Σάββας Γκέντσογλου και ο Αλέξης Παππάς οι οποίοι συμφώνησαν με τον τούρκο παραγωγό να παίρνουν 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Έτσι και οι τρεις τους έχουν ήδη συγκεντρώσει 30.000 ευρώ για τις πρώτες τρεις εβδομάδες.

Οι «φτωχοί» των Διασήμων είναι οι νέες αφίξεις της ομάδας. Πρόκειται για τον Ντάνιελ Νούρκα και τη Ζωή Ασουμανάκη οι οποίοι έκαναν συμφωνία μόλις 2.000 ευρώ.

Τέλος ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο οποίος αποχώρησε είχε κάνει συμφωνία για το ίδιο ποσό και αποχώρησε έχοντας στον λογαριασμό του μόλις 4.000 ευρώ.

Πόσα χρήματα θα λάβουν ο Βολικάκης και η Καθαργιά

Διπλή αποχώρηση περιελάμβανε το επεισόδιο της Τετάρτης (24/1) του Survivor και οι δύο από την ομάδα των Διασήμων. Η πρώτη του Χρήστου Βολικάκη ήταν οικειοθελής, για να ακολουθήσει της Κρίστη Καθαργιά μέσα από την διαδικασία αγωνίσματος.

Ο Χρήστος Βολικάκης πριν το αγώνισμα επάθλου, ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό τη οικειοθελή του αποχώρηση, καθώς ήρθε σε ρήξη με πολλά μέλη από την ομάδα των Διασήμων, με αποτέλεσμα να πιεστεί.

Η Κρίστη Καθαργιά ήταν εκείνη που απέσπασε τις λιγότερες νίκες με αποτέλεσμα να πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor σε αυτό ακριβώς το σημείο.

Τόσο ο Χρήστος Βολικάκης όσο και η Κρίστη Καθαργιά αμείβονταν με 4.000 ευρώ την εβδομάδα. Επομένως, στις τρεις εβδομάδες που έμειναν, συγκέντρωσαν ο καθένας από 12.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οικονομική λίστα με τους παίκτες που αποχώρησαν

  • Κρίστη Καθαριά 12.000
  • Χρήστος Βολικάκης 12.000
  • Παύλος Παπαδόπουλος 4.000
  • Ανδριάνα Καγιά 1.000
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.