ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Είναι πολλά τα λεφτά…»: Το «μυθικό» ποσό που πήρε ο Ροναλντίνιο για να μπει στο Survivor

«Θέλουμε να τον δούμε σε έναν αγώνα της Χαλ Σίτι το συντομότερο δυνατό»

«Είναι πολλά τα λεφτά…»: Το «μυθικό» ποσό που πήρε ο Ροναλντίνιο για να μπει στο Survivor

Ένα «μυθικό» όπως φαίνεται ποσό πήρε ο Ροναλντίνιο για να μπει στο Survivor. 

Όπως ήταν φυσικό τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε Τουρκία προέκυψαν ερωτηματικά σχετικά με τα πόσα χρήματα πήρε ο βραζιλιάνος σούπερ σταρ, για να παίξει ποδοβόλεϊ με τους συμμετέχοντες στο reality επιβίωσης.

Δημοσιεύματα από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο παραγωγός του Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί, έδωσε στον Ροναλντίνιο ένα ποσό που κυμαίνεται από μεταξύ 93.000 και 140.000 ευρώ.

«Η επίσκεψη του αγαπημένου μου φίλου Ροναλντίνιο στο Survivor μας έκανε όλους πολύ χαρούμενους. Θέλουμε να τον δούμε σε έναν αγώνα της Χαλ Σίτι το συντομότερο δυνατό» είχε πει ο Τούρκος παραγωγός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.