ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

«Είναι σίγουρα παιχνίδι γνώσεων;»: Οργή στο Twitter για τον «Εκατομμυριούχο» και τον Α.Αρναούτογλου

Το «κάψανε» το παιχνίδι

«Είναι σίγουρα παιχνίδι γνώσεων;»: Οργή στο Twitter για τον «Εκατομμυριούχο» και τον Α.Αρναούτογλου

Καθημερινά το παιχνίδι γνώσεων «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» γίνεται trend στο Twitter, με τους τηλεθεατές να σχολιάζουν κατά βάση τις ερωτήσεις που γίνονται στο παιχνίδι γνώσεων που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Για ακόμη μία φορά, το απόγευμα της Τρίτης (14/6) μία ερώτηση στάθηκε η αφορμή για να γίνει… χαμός στο Twitter, με το τηλεοπτικό κοινό να τονίζει το περιεχόμενο αλλά και τον βαθμό δυσκολίας των ερωτήσεων που γίνονται στους παίκτες.

Η ερώτηση για το «τι κοινό έχουν η Ελένη Μενεγάκη και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς», με τη σωστή απάντηση να βρίσκεται ανάμεσα στις εξής τέσσερις επιλογές: Χώρα γέννησης, ζώδιο, αριθμό παιδιών, έτος γέννησης, ήταν εκείνη που… ξεχείλισε το ποτήρι και τα σχόλια στο Twitter έπεσαν… βροχή.

Η παίκτρια δεν γνώριζε την απάντηση και έτσι αναγκάστηκε να σταματήσει και να αποχωρήσει με 2.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.