Έξαλλος ο Α.Κούγιας με την Κ.Καινούργιου: «Αυτό είναι απρέπεια εις βάρος μου – Κάνατε κοπτοραπτική»

Οι τόνοι δεν άργησαν να ανέβουν 

Έξαλλος ο Α.Κούγιας με την Κ.Καινούργιου: «Αυτό είναι απρέπεια εις βάρος μου – Κάνατε κοπτοραπτική»

Στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνα Καινούργιου «Super Κατερίνα», βγήκε τηλεφωνικά σήμερα, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στη δίκη Λιγνάδη, το πορνογραφικό υλικό και το εξώδικο της Τζεφ Μοντάνα.

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε σε παρερμήνευση του λόγου του από την εκπομπή και την Κατερίνα Καινούργιου να του απαντά κατηγορηματικά, πως δεν διαστρεβλώθηκαν τα λόγια του.

Α.Κ.: Κάνατε μια απρέπεια εις βάρος μου.

Κ.Κ.: Όχι, απάντησα και δημοσίως σε αυτό. Δεν παρερμηνεύσαμε το λόγο σας. Μιλήσατε 17 λεπτά, είπατε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, όπως για τη δίκη Τοπαλούδη, το ύψος σας, την προσωπική σας ζωή, το Λαζόπουλο…

Α.Κ.: Κι εσείς κάνατε κοπτοραπτική.

Κ.Κ.: Δεν κάναμε κοπτοραπτική. Κόψαμε το συγκεκριμένο κομμάτι και τα υπόλοιπα θα προβληθούν τις επόμενες μέρες.

Α.Κ.: Είναι στοιχειώδες στην αγωγή του κάθε ανθρώπου, όταν προσκαλείς κάποιον, να τον σέβεστε τον άλλον.

Κ.Κ.: Τι διαστρεβλώσαμε από τα λόγια σας;

Α.Κ.: Ήταν 15 λεπτά συνέντευξη και κάνατε κοπτοραπτική… Αλλοιώσατε το περιεχόμενο της συνέντευξης. Ούτε καν προβάλλατε το θέμα της Τοπαλούδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κ.Κ.: Άλλο αλλάζουμε τα λόγια σας και άλλο ότι δεν προβάλαμε το θέμα της Τοπαλούδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.