ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έκτακτο αφιέρωμα απόψε τα Χριστούγεννα από την ΕΡΤ στη μνήμη του Β.Καρρά 

Ο σπουδαίος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών

Έκτακτο αφιέρωμα απόψε τα Χριστούγεννα από την ΕΡΤ στη μνήμη του Β.Καρρά 

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών έπεσε σαν κεραυνός το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων (24/12), και βύθισε στη θλίψη καλλιτέχνες, φίλους, συγγενείς και θαυμαστές.

Όπως ενημέρωσε τα media η ΕΡΤ με σχετικό δελτίο Τύπου, απόψε ανήμερα των Χριστουγέννων πρόκειται να προβληθεί σχετικό αφιέρωμα για τον Βασίλη Καρρά μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.

Πρόκειται για την εκπομπή «38ος Παράλληλος», η οποία θα μεταδοθεί σε επανάληψη από το αρχείο της ΕΡΤ στις 22:50. Μια εκπομπή που προσεγγίζει θέματα που αφορούν άμεσα τους Έλληνες του εξωτερικού και προβλήματα που απασχολούν τον Ελληνισμό στο σύνολό του.

«Εορταστικό πρόγραμμα με τον Βασίλη Καρρά»

Παρουσίαση: Zαχαρίας Σώκος

Δ/νση παραγωγής: Γιώργος Χριστοφορίδης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Ζιώζιος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.