ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Έρικα Ελένιακ: Aγνώριστο το sex symbol της διάσημης σειράς Baywatch (φωτο)

Οι θαυμαστές της έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν μία σπάνια selfie που ανέβασε η Αμερικανίδα ηθοποιός

Έρικα Ελένιακ: Aγνώριστο το sex symbol της διάσημης σειράς Baywatch (φωτο)

Η Έρικα Ελένιακ, το σεξ σύμβολο της δεκαετίας του ’90 δείχνει εντελώς σαν να είναι μια άλλη γεμάτη τατουάζ.

Οι θαυμαστές της έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν μία σπάνια selfie που ανέβασε η Αμερικανίδα ηθοποιός, Playboy Playmate και μοντέλο στο Instagram.

Είναι περισσότερο γνωστή για τις εμφανίσεις της με μαγιό καθώς συμπρωταγωνίστησε με τους Pamela Anderson και David Hasselhoff στην τηλεοπτική σειρά Baywatch, η οποία προβλήθηκε από το 1989 έως το 1999.

Στην εικόνα, η Έρικα έδειξε τα ολόσωμα τατουάζ της με ένα μαύρο μπλουζάκι καθώς απολάμβανε μια χαλαρή μέρα στο σπίτι. Άφησε κάτω τα μακριά ξανθά μαλλιά της και εμφανίστηκε με φυσικό μακιγιάζ καθώς πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.

Η Erika έγινε γνωστή ως Shauni McClain στη δραματική σειρά Baywatch, το οποίο προβλήθηκε από το 1989 έως το 1999 και έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά σόου στον κόσμο, με εβδομαδιαίο κοινό 1,1 δισεκατομμύρια σε 148 χώρες.

Μεταφράστηκε σε 44 διαφορετικές γλώσσες. Το καστ των ηλιοκαμμένων, ελκυστικών αστεριών του έγιναν πρωταγωνιστές μέσα σε μια νύχτα. Η τηλεοπτική σειρά έγινε στη συνέχεια ταινία με πρωταγωνιστές τους Dwayne Johnson, Zac Efron και Kelly Rohrbach καθώς και την Priyanka Chopra αυτό το καλοκαίρι.

Η Pamela Anderson και ο David Hasselhoff έκαναν εμφανίσεις στην ταινία. Η Erika έχει επίσης πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως το The Librarians και το CSI: Miami καθώς και σε τηλεοπτικές ταινίες όπως το Holiday Spin.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.