ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

ΕΣΡ: «Βαριά καμπάνα» στην εκπομπή της Τ.Στεφανίδου για την κάλυψη της υπόθεσης της Ε.Τοπαλούδη

Ο ΣΚΑΪ καλείται να πληρώσει το ποσό των 120.000 ευρώ

ΕΣΡ: «Βαριά καμπάνα» στην εκπομπή της Τ.Στεφανίδου για την κάλυψη της υπόθεσης της Ε.Τοπαλούδη

Πρόστιμο συνολικού ύψους 120.000 ευρώ επέβαλε το ΕΣΡ στον ΣΚΑΪ για επεισόδια της εκπομπής «Μαζί σου», που παρουσίαζε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Τα συγκεκριμένα επεισόδια μεταδόθηκαν πριν 5 χρόνια και αφορούσαν τον ομαδικό βιασμό και την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Το πρόστιμο αφορά σε τέσσερις παραβάσεις, σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια: 30 χιλιάδες ευρώ για «μη προστασία της μνήμης τεθνεώτος», 30 χιλιάδες ευρώ για «δημοσιοποίηση στοιχείων της μυστικής ποινικής προδικασίας», 30 χιλιάδες ευρώ για «υποβάθμιση της ποιότητας του προγράμματος» και 30 χιλιάδες ευρώ για «μη προστασία ανηλίκων τηλεθεατών».

Όπως αναφέρει το ΕΣΡ, κατά τη διάρκεια των εκπομπών του «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου στο ΣΚΑΪ  προβλήθηκαν μεταξύ άλλων λεπτομέρειες για το πως δολοφονήθηκε η Ελένη Τοπαλούδη κοπέλα και εικόνες από την σορό της, βίντεο με τον ξυλοδαρμό εντός των φυλακών ενός εκ των (τότε) κατηγορουμένων για τον φόνο, καταθέσεις μαρτύρων για την υπόθεση, τμήμα της δικογραφίας και άλλα στοιχεία της ποινικής προδικασίας της υπόθεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τους λόγους αυτούς η ολομέλεια του ΕΣΡ «δέχεται ότι η εγκαλουμένη παραβίασε εκ προθέσεως τις αναφερόμενες στο νομικό μέρος της παρούσας υποχρεώσεις της, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στο σκεπτικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.