ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Καληφώνη: Έχει κατά φαντασίαν σχέση με τον Χ.Μάστορα; – Ο ίδιος δηλώνει «ελεύθερος και ωραίος»

Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη να είναι full in love με τον Χρήστο Μάστορα…

Γ.Καληφώνη: Έχει κατά φαντασίαν σχέση με τον Χ.Μάστορα; – Ο ίδιος δηλώνει «ελεύθερος και ωραίος»

Η «φωτιά» άναψε όταν το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο, στο οποίο χορεύει με το τραγούδι του Χρήστου Μάστορα και του Light, με τίτλο «Επιλογές».

Στη συνέχεια ρεπορτάζ της Real Life ήθελε τους δυο τους να περνούν ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, όπου και προσπάθησαν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έμειναν σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην περιοχή Παλιούρι, έκαναν βόλτες, κολύμπησαν στην παραλία και διασκέδασαν σε μπαρ της περιοχής με τους θαμώνες να αποκαλύπτουν ότι τους είδαν φουλ ερωτευμένους.

Τις προηγούμενες ώρες, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της ακολούθων και φυσικά η προσωπική της ζωή μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

«Κολλητή πες τι τρέχει και με ποιον. Κάτι έχουμε στο νου μας», ήταν η ερώτηση follower με το νεαρό μοντέλο να απαντά με νόημα: «Θα σας πω όταν θα θέλω».

Η ανάρτησή της

Τι απαντά ο Χρήστος Μάστορας

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Χρήστος Μάστορας και οι Melisses βρέθηκαν καλεσμένοι στο #PameParaliaProject του Κοσμοράδιο 95,1 και ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι είναι σε σχέση αυτήν την περίοδο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχω σχέση όχι. Είμαι ελεύθερος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με το αν τον ενοχλούν οι φήμες που κυκλοφορούν, απάντησε: «Δεν ξέρω αν είναι εμπόδιο. H αλήθεια είναι ότι δεν θέλω οι άνθρωποι που μπορεί να είναι φίλοι μου ή μπορεί να έχει ακουστεί κάτι επειδή μας είδαν κάπου μαζί να τους χρεώσουν εμένα. Δεν με πειράζει τόσο πολύ για τον εαυτό μου. Αυτό που με πειράζει είναι να εκτίθενται άνθρωποι χωρίς την άδεια τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.