ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Γ.Λιάγκας «ξεπέταξε» την Δ.Νομικού στον αέρα σε χρόνο ρεκόρ!

«Δε θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς»

Ο Γ.Λιάγκας «ξεπέταξε» την Δ.Νομικού στον αέρα σε χρόνο ρεκόρ!

Με συνοπττικές διαδικασίες και μέσα σε μόνο 54 δεύτερα αποχαιρέτησε ο Γιώργος την τηλεοπτική του παρτενέρ, Δούκισσα Νομικού.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 πως η Δούκισσα Νομικού, αποχωρεί από «Το Πρωινό», εκπομπή το πρωί της Δευτέρας, ξεκίνησε μόνο με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής αφού παρουσίασε τα δώρα της εκπομπής τοποθετήθηκε για την οικειοθελή αποχώρηση της ξανθιάς καλλονής από το πάνελ της πρωινής εκπομπής.

Χωρίς να πει πολλά λόγια ευχαρίστησε τη Δούκισσα αλλά κυρίως το κανάλι για την στήριξή του, ενώ αποκάλυψε ότι η παρουσιάστρια θα μείνει στην οικογένεια του ΑΝΤ1.

Όλοι αναμένουν να ακούσουν τη νέα πορεία της Δούκισσας στο κανάλι του Αμαρουσίου και ποιο πρότζεκτ θα αναλάβει.

«Όπως γνωρίζετε η Δούκισσα Νομικού δε θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη συνεργασία και να της ευχηθώ τα καλύτερα σε ότι και να κάνει και να το χαρεί και να περάσει καλά», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεσε μάλιστα «Θα είναι στον ΑΝΤ1. Να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 που στηρίζει εμπράκτως πάρα πολύ την ομάδα και την εκπομπή και εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους», κατέληξε ο παρουσιαστής προχωρώντας στη θεματολογία της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.