ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Λιανός για Survivor: «Οι αιτήσεις φέτος ήταν πάρα πολλές – Το σύστημα “έπαθε GNTM” και έπεσε 5 με 6 φορές»

Εξετάζεται το ενδεχόμενο της χρηματικής ποινής, η οποία «θα πονέσει» περισσότερο τους παίκτες σε περίπτωση παράβασης

Γ.Λιανός για Survivor: «Οι αιτήσεις φέτος ήταν πάρα πολλές – Το σύστημα “έπαθε GNTM” και έπεσε 5 με 6 φορές»

Ο Γιώργος Λιανός, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το μεσημέρι της Κυριακής (3/12), ανέφερε πως οι αιτήσεις φέτος για το Survivor, ήταν πάρα πολλές με αποτέλεσμα το σύστημα «να πάθει GNTM» και να πέσει περίπου 5 με 6 φορές.

Οι αιτήσεις φαίνεται να έφτασαν τις 15.000 με τον Γιώργο Λιανό να μην το επιβεβαιώνει αλλά να λέει ότι δέχθηκε περίπου 200 υβριστικά μηνύματα από χρήστες στα social media, οι οποίοι του έλεγαν ότι δεν μπορούν να κάνουν αίτηση.

Ο παρουσιαστής παραδέχθηκε ότι έχει στείλει γνωστούς του να κάνουν αίτηση στο Survivor για να βιώσουν την εμπειρία.

Κεντρικός άξονας του παιχνιδιού θα είναι το κλασσικό μοτίβο Διάσημοι-Μαχητές, ωστόσο όπως φαίνεται το κάστινγκ θα γίνει με πολλαπλές επιλογές καθώς υπάρχουν πολλές ιδέες από την παραγωγή. Μία από αυτές είναι και η συμμετοχή παικτών από το Survivor All Star αλλά αυτό πρέπει πρώτα να εγκριθεί από τον Ατζούν. Προς το παρόν γίνονται επαφές και με διάσημους παίκτες παλαιότερων Survivor, ακόμα και παίκτες που δεν είδαμε την περσινή χρονιά.

Όσον αφορά τις ποινές που θα υπάρχουν φέτος, εξετάζεται το ενδεχόμενο της χρηματικής ποινής, η οποία «θα πονέσει» περισσότερο τους παίκτες σε περίπτωση παράβασης, κάτι που βρίσκει σύμφωνο και τον Γιώργο Λιανό.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο παρουσιαστής: «Στο χέρι των παικτών είναι να γίνει ένα ωραίο Survivor με λιγότερες παραβιάσεις θα είναι καλύτερα. Το All Star είχε αυτόν τον κίνδυνο επειδή τα άτομα γνώριζαν πώς να παραβαίνουν κανόνες. Το ελληνικό Survivor διαρκεί 6 μήνες ενώ το αμερικανικό 40 μέρες. Όλα είναι πιο εύκολα στις 40 μέρες. Στους 6 μήνες η παραγωγή είναι πιο ελαστική».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος σχετικά με την απουσία του Γιώργου Λιανού από τα οικογενειακά καθήκοντα, ο ίδιος είπε ότι είναι η χρονιά που απουσιάζει περισσότερο, ωστόσο αυτό έχει γίνει κατανοητό από την οικογένειά του καθώς το κάνει για εκείνους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.