ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γιώργος Λιανός – Survivor: «Δεν νομίζω να ξαναμπούν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα»

Οι δύο παίκτριες αποβλήθηκαν αφού πιάστηκαν να χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο

Γιώργος Λιανός – Survivor: «Δεν νομίζω να ξαναμπούν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα»

Σε μια συνέντευξη προχώρησε ο Γιώργος Λιανός, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διπλή αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star.

Οι δύο παίκτριες αποβλήθηκαν κακήν – κακώς από το reality επιβίωσης, όταν πιάστηκαν να χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τους κανόνες του παιχνιδιού.

Ο Γιώργος Λιανός ήταν αυτός που ανακοίνωσε την αποβολή τους, ενώ σήμερα έκανε το πρώτο σχόλιο για τις αναταραχές στον Άγιο Δομίνικο μιλώντας στη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Ο Γιώργος Λιανός απουσίασε εχθές από τη ραδιοφωνική του εκπομπή λόγω των πολύωρων γυρισμάτων στον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο, σήμερα 2/2 επέστρεψε και σχολίασε στον «αέρα» το περιστατικό με τις αποβολές.

«Τρέχουμε πανικόβλητοι με τα γυρίσματα γιατί είχαμε αυτή την ιστορία με τα διπλά συμβούλια που προέκυψαν και χάσαμε μια μέρα γυρισμάτων. Προσθέσαμε και μια μέρα και δεν παίρνουμε ανάσα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Απαντώντας αναφορικά με το αν τα δύο κορίτσια αναμένεται να επιστρέψουν κάποια στιγμή στο παιχνίδι, ο ίδιος εξήγησε ότι «Δεν ξέρω, δε νομίζω να ξαναμπούν η Ασημίνα και η Δαλάκα. Ήταν μια συμφωνία που έκαναν όλοι οι παίκτες πριν φύγουν από την Αθήνα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ότι αν προκύψει κάποιο θέμα με επικοινωνία, αποφάσισαν όλοι ότι θα ζητήσουν την αποβολή του παίκτη από το παιχνίδι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.