ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η ανάρτηση της Καρολίνας Καλύβα μετά την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star (φώτο)

Η πρώην παίκτρια θέλησε να κάνει γνωστό ότι παρακολούθησε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Η ανάρτηση της Καρολίνας Καλύβα μετά την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star (φώτο)

Επεισοδιακή ήταν η είσοδος της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star, με την τραγουδίστρια να έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τον Μάριο Πριάμο Ιωαννίδη, χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Μεταξύ των δύο παικτών της κόκκινης ομάδας, που φέρονται να ήταν σε σχέση, ξέσπασε άγριος καβγάς, αναφορικά με το ειδύλλιο του Μάριου Πριάμου με την Καρολίνα Καλύβα εντός του reality επιβίωσης.

«Θέλοντας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές και προσπαθούσα να είμαι cool, όσο μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, μέχρι να έρθει μια κίνηση από κάποιο άτομο, το οποίο οφείλει να μου εξηγήσει κάποια πράγματα.

Αυτή την κίνηση δεν την είδα, ούτε όταν η Ευρυδίκη που δεν μπορούσε να κρατηθεί είπε στον Μάριο τι ακριβώς συμβαίνει έξω», σχολίασε μεταξύ άλλων η Ελευθερία Ελευθερίου σε δηλώσεις της.

«Ο Μάριος συνειδητοποίησε τι ακριβώς έχει γίνει, γιατί δεν ήξερε ότι είχε παίξει το βίντεο που ήταν με την Καρολίνα, και δεν ήρθε να μου μιλήσει.

Ο Μάριος αυτή τη στιγμή, ξέρει ότι όλο αυτό το διάσημα έχει παιχτεί κάτι που εμένα με έχει πληγώσει συναισθηματικά, και δεν έρχεται καν να μου μιλήσει», συνέχισε η ίδια.

«Οφείλει να εξηγήσει σε όλους που είδαμε αυτό το πράγμα. Οφείλει εξηγήσεις σε δύο γυναίκες που έχει “αδειάσει”, οφείλει εξηγήσεις στον φίλο σου (τον Μπο), οφείλει να εξηγήσει πάρα πολλά σε όλους μας», είπε ακόμα φανερά εκνευρισμένη η τραγουδίστρια.

Survivor All Star: Η ανάρτηση της Καρολίνας μετά την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου στην κόκκινη ομάδα

Από την πλευρά της, η Καρολίνα Καλύβα θέλησε να κάνει γνωστό ότι παρακολούθησε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο, χωρίς ωστόσο να σχολιάσει τίποτα από τα παραπάνω.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης, αρκέστηκε στο να «ανεβάσει» ένα story, στηρίζοντας τη φίλη της, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.