Η «έκπληξη» της Google στους φαν του «The Last of Us»: Πώς θα δείτε το κρυφό σύμβολο; (φωτό)

Η σειρά έχει γνωρίσει πολύ θετική ανταπόκριση από το κοινό και τους κριτικούς

Η «έκπληξη» της Google στους φαν του «The Last of Us»: Πώς θα δείτε το κρυφό σύμβολο; (φωτό)

Μια έκπληξη για τους θαυμαστές του The Last of Us επιφυλάσσει η Google, έχοντας κρύψει ένα μικρό… μανιτάρι, στο κάτω μέρος της μηχανής αναζήτησης.

Το The Last of Us είναι μια εξαιρετικά διαδεδομένη και καλογραμμένη σειρά βιντεοπαιχνιδιών που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από μια δεκαετία, ωστόσο έχει κερδίσει μεγάλη δημοφιλία τους τελευταίους μήνες.

Αυτό συμβαίνει διότι στις 15 Ιανουαρίου έγινε η πρεμιέρα της ομώνυμης σειράς, η οποία βασίζεται στην ιστορία του παιχνιδιού και έχει κυκλοφορήσει μέσα από το τηλεοπτικό δίκτυο HBO.

Η σειρά έχει γνωρίσει πολύ θετική ανταπόκριση από το κοινό και τους κριτικούς, με περισσότερους από 4,7 εκατομμύρια θεατές να συντονίζονται στο HBO για να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο του «The Last of US», σύμφωνα με το «Vulture». Οι κριτικές που συγκέντρωσε είναι διθυραμβικές, με βαθμολογία που αγγίζει το 9,1/10 στο iMDB και το 96% στο Rotten Tomatoes.

Πώς θα δείτε το κρυφό σύμβολο του The Last of Us στο Google

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Google και να γράψετε στη μπάρα αναζήτησης τις λέξεις «The Last of Us».

Πατώντας «Enter», σύντομα θα δείτε ότι η μηχανή αναζήτησης έχει κανονικά τις διάφορες πληροφορίες σε σχέση με το franchise, όμως στο κάτω – κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει ένα κόκκινο κυκλάκι, το οποίο περιέχει μέσα ένα μανιτάρι.

Πρόκειται για το τον μύκητα «Cordyceps», ο οποίος μολύνει τον εγκέφαλο των ανθρώπων και τους μετατρέπει σε ζόμπι.

Δείτε τη φωτογραφία με το μανιτάρι (δίπλα στο κόκκινο βέλος):

Εάν κάνετε κλικ πάνω στο μανιτάρι, ο μύκητας αρχίζει να αναπτύσσεται και όσο πατάτε πάνω του μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, μέχρι να γεμίσει ολόκληρη την οθόνη.

Το συγκεκριμένο κόλπο δουλεύει τόσο μέσω υπολογιστή όσο και μέσω smartphone.

Δείτε την φωτογραφία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.