ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κατερίνα Καινούργιου: Μία Drama Queen που όταν δυσκολεύεται να διαχειριστεί το πάνελ της… κλαίει!

Τα συνεχή ξεσπάσματα on air

Κατερίνα Καινούργιου: Μία Drama Queen που όταν δυσκολεύεται να διαχειριστεί το πάνελ της… κλαίει!

«Κρόσσια» φαίνεται να είναι το τελευταίο διάστημα τα νεύρα της παρουσιάστριας της πρωινής ζώνης του Alpha, Κατερίνας Καινούργιου. 

Πιεσμένη, όπως παραδέχεται και η ίδια, από τα επαγγελματικά της, ξεσπάει on air, σε ένα κοινό που την τιμά και έχει γυρισμένο το κανάλι στην ζώνη της, για να δει κάτι ανάλαφρο, και όχι μια παρουσιάστρια που βγαίνει εκτός εαυτού, δίνει πάσες για διαφημίσεις για να ηρεμήσει… και αντ’ αυτού να επιστρέφει με δάκρυα στα μάτια. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το ξέσπασμα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών.

Κατ-κεν και Ανδρέας Μικρούτσικος, ήρθαν σε σφοδρή αντιπαράθεση για τα πολιτικά, με αφορμή τη δήλωσή της ότι το κανάλι δίνει ισάξιο χρόνο σε όλους τους αρχηγούς των κομμάτων.  

Όταν ο Α. Μικρούτσικος απάντησε στον ισχυρισμό της παρουσιάστριας ότι… δεν μιλάει για το κανάλι, αλλά για τους ίδιους τους συντελεστές της εκπομπής, τότε η Καινούργιου εξερράγη. «Μερικές φορές νομίζω ότι βρίσκομαι σε κομματική οργάνωση βάσης της Νέας Δημοκρατίας» σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ακολούθησε «μάχη».

Η ξανθιά παρουσιάστρια το πήρε «βαριά» και απάντησε: «Πού ξέρεις τι είμαι; Εγώ σαν πολιτικούς αρχηγούς συμπαθώ πιο πολύ τον Κυριάκο (Μητσοτάκη) και τον Κουτσούμπα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνεις αυτό… με στοχοποιεί ρε παιδιά»!

Μία ημέρα μετά, η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στον αέρα της εκπομπής της με κλάματα μετά τις διαφημίσεις.

Η παρουσιάστρια που προηγουμένως είχε νιώσει μια έντονη αδιαθεσία στον αέρα της εκπομπής και είχε ζητήσει να περάσουν σε διαφημίσεις καθώς αισθανόταν πως θα λιποθυμήσει, επέστρεψε αρκετά φορτισμένη μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Απλά ζαλίστηκα. Δεν αισθάνθηκα καλά, ήθελα να φύγω αλλά εντάξει. Μου ήρθε μια ανακατοσούρα. Έχω πιεστεί λίγο αυτές τις μέρες επαγγελματικά. Φοβάμαι μη πάθουμε τίποτα στο τέλος στην υγεία από τη δουλειά….».

Χαλαρώστε, εκπομπή ψυχαγωγική κάνετε. Αν κάτι δεν το αντέχετε, σταματήστε το. Δεν φταίει ο τηλεθεατής που σας δείχνει απλόχερα την προτίμησή του, να βλέπει μια εκπομπή μέσα στο δράμα και την ένταση.

Ανασυγκροτηθείτε, δείτε ποιος από την ομάδα «ενοχλεί» και πράξτε αναλόγως. Εκτός, όλο αυτό το ξέσπασμα εξυπηρετεί λόγους τηλεθέασης,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.