ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κόντρα Σ.Μαρτίκα και Α.Σοϊλέδη για την εμφάνιση της Μ.Αντωνά: «Πόσο μισογύνης, απαίδευτος και λίγος είσαι;»

Ο Μαρτίκας είπε ότι είναι αγνώριστη χωρίς μακιγιάζ και ο Σοϊλέδης έγινε έξαλλος

Κόντρα Σ.Μαρτίκα και Α.Σοϊλέδη για την εμφάνιση της Μ.Αντωνά: «Πόσο μισογύνης, απαίδευτος και λίγος είσαι;»

Μεγάλη κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Άρη Σοϊλέδη με αφορμή το σχόλιο του πρώτου για τη σύντροφο του δεύτερου, Μαρία Αντωνά.

Ο φαρμακοποιός και πρώην παίκτης του «Survivor» είπε για τη Μαρία Αντωνά που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο ως παίκτρια του ριάλιτι: «Στην αρχή ήταν αγνώριστη και μετά την αναγνώρισα. Η μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρωπότητας ήταν η φωτιά, η δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το μακιγιάζ».

Ο Άρης Σοϊλεδης απάντησε με ανάρτηση στο Instagram αποκαλώντας τον Σπύρο Μαρτίκα «μισογύνη» και «λίγο».

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Η μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το πόσο σκληρά μισογύνης μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος που έζησε και αυτός και η σύντροφός του τις δυσκολίες του Survivor. Απόδειξη του πόσο απαίδευτος και «λίγος» είσαι, είναι ο τρόπος που επιλέγεις να χτυπήσεις μία γυναίκα που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της με αυτό το αισχρό σχόλιο, νομίζοντας ότι κάνεις πλάκα. Αλλά η παιδεία και το μυαλό σου έχουν περιορισμένα όρια, που ψάχνεις απεγνωσμένα τρόπους για να ξανασυζητηθείς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.