ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Lοve Island»: Η βρετανική εταιρεία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα λέει «όχι» στο κόψιμο του ριάλιτι

Το πρόγραμμα παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Lοve Island»: Η βρετανική εταιρεία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα λέει «όχι» στο κόψιμο του ριάλιτι

«Αυλαία» θα έριχνε το πολυσυζητημένο Love Island του ΣΚΑΪ με τα ελεύθερα αγόρια και κορίτσια να αναζητούν το ταίρι τους στην Τενερίφη, το οποίο «πάτωσε» στα νούμερα.

Παρ’ όλα αυτά, τα δεδομένα φαίνεται να ανατρέπονται καθώς, όπως μετέδωσε το OPEN την Κυριακή (16/10), η βρετανική εταιρεία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του «Love Island» πάτησε πόδι ώστε να μην «κοπεί» το πρόγραμμα.

Ειδικότερα, το βρετανικό ITV φέρεται να είπε στους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ πως το «Love Island» έχει διακύμανση στην τηλεθέασή του και σιγά-σιγά με την παρόδο του χρόνου ανεβαίνει. Η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμα, το οποίο γυρίζεται στην Τενερίφη, «φλερτάρει» με το… ψυχολογικό όριο του 10% κατά τα τελευταία επεισόδιά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως και να έχει, το «Love Island» που – σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου στο «Happy Day» κοστίζει περί τα 4 εκατομμύρια ευρώ – δεν θα ολοκληρωθεί σίγουρα κατά τα τέλη Δεκεμβρίου, όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός του ΣΚΑΪ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.