ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Τίτλοι τέλους» για το Love Island – «Πάτωσε» στα νούμερα και το «τελειώνουν» με συνοπτικές διαδικασίες

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έφτανε τελικά για να φέρει την «Άνοιξη»

«Τίτλοι τέλους» για το Love Island – «Πάτωσε» στα νούμερα και το «τελειώνουν» με συνοπτικές διαδικασίες

«Αυλαία» πρόωρα ρίχνει το πολυσυζητημένο Love Island του ΣΚΑΪ  με τους ελεύθερους τύπους που ψάχνανε την τύχη τους ξεχασμένοι κάπου στην Τενερίφη.

Με την απόφαση αυτή μένουν στο «δρόμο» πολλοί εργαζόμενοι στα μισά του φθινοπώρου κι ενώ η τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει και οι ομάδες των εκπομπών έχουν «κλείσει».

Το reality της αγάπης δεν απέδωσε τα προσδοκώμενα στους πίνακες τηλεθέασης κι έτσι το κανάλι πήρε την απόφαση να το ολοκληρώσει σε λίγες μέρες.

Η πολυσυζητημένη επίσης Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν επαρκούσε κι έτσι παίκτες και παραγωγοί τα μαζεύουν άρον-άρον και γυρίζουν Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου, το Love Island θα τελειώσει στα μέσα Νοεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα γυρίσματα του τελικού θα πραγματοποιηθούν στις 22 Οκτωβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.