ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Love Island: Το… νησί των οργίων φέρνει ο Τούρκος Ατζούν – Ποια «ψήνει» ο ΣΚΑΪ για παρουσιάστρια

Το νέο ριάλιτι που έρχεται στην ελληνική τηλεόραση

Love Island: Το… νησί των οργίων φέρνει ο Τούρκος Ατζούν – Ποια «ψήνει» ο ΣΚΑΪ για παρουσιάστρια

Κάτι μεταξύ Survivor και Bachelor είναι το νέο ριάλιτι που φέρνει ο Ατζούν Ιλίτζαλι στον ΣΚΑΪ. 

Ο λόγος για το Love Island, το πιο άγριο ερωτικό ριάλιτι, με ζευγάρια έτοιμα για όλα, αποκλεισμένα σε ένα εξωτικό νησί, το οποίο σε λίγες ημέρες θα βγει στον αέρα. 

Πρόκειται για ένα ριάλιτι που προβάλλεται και στη βρετανική τηλεόραση και στο οποίο οι παίκτες προσπαθούν -μέσα από κάποιες δοκιμασίες- να βρουν τον έρωτα!

Στο concept -όπως τουλάχιστον παίζεται στο εξωτερικό- επιτρέπονται όλα… Για να προχωρήσεις στο παιχνίδι είναι αναγκαίο κάθε εβδομάδα να έχεις βρει το ταίρι σου. Αντιθέτως, όσοι δεν καταφέρουν να γίνουν ζευγάρι, αποχωρούν από τη βίλα.

Και όταν λέμε όλα… εννοούμαι όλα, καθώς βρετανική βερσιόν, για παράδειγμα, του ριάλιτι έχει πέσει μέχρι και σεξ ανάμεσα σε παίκτες, ενώ τα πλάνα με καυτές παίκτριες να περιφέρονται γυμνόστηθες πάνε κι έρχονται! 

Το ριάλιτι προορίζεται για την prime time ζώνη, αν και πιθανότατα το ΕΣΡ θα το πάει από τις 23.00 και μετά.

Αυτό που επίσης τις τελευταίες ώρες διαρρέει είναι το όνομα της παρουσιάστριας, ή γι’ ακρίβεια αυτής που θέλει ο ΣΚΑΪ. Ο λόγος για την  Ζόζεφιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.