ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαρία Κορινθίου: Έχει βαλθεί να μας τρελάνει – Δείτε τη σέξι φωτογραφία της με τα δίχτυα!

Η δημοφιλής ηθοποιός φωτογραφίζεται με τα δίχτυα της τα οποία τα έχει ρίξει μέσα στην θάλασσα

Μαρία Κορινθίου: Έχει βαλθεί να μας τρελάνει – Δείτε τη σέξι φωτογραφία της με τα δίχτυα!

Η Μαρία Κορινθίου μας μεταφέρει σε άλλες πιο όμορφες εποχές με τις φωτογραφίες της και μας θυμίζει έντονα μεγάλες σταρ του κινηματογράφου που άφησαν εποχή.

Αφού κατάφερε να κάνει το λιμανάκι της Φρεαττύδας στον Πειραιάς να φαντάζει νησί, τώρα η δημοφιλής ηθοποιός φωτογραφίζεται με τα δίχτυα της τα οποία τα έχει ρίξει μέσα στην θάλασσα και όλοι μιλάνε με θαυμασμό για εκείνη.

Σαν άλλη Σοφία Λόρεν η Ελληνίδα ηθοποιός καταφέρνει και μαγεύει για ακόμα μια φορά τα πλήθη και αναδεικνύει περίτρανα την Μεσογειακή της ομορφιά.

Η εντυπωσιακή Ιταλίδα ηθοποιός είχε γυρίσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ύδρα μια απο τις καλύτερες της ταινίες, με τίτλο το «Παιδί και το Δελφίνι» όπου πολλοί θεωρούν ότι με αυτή την ταινία ξεκίνησε να υπάρχει και ο τουρισμός στα Ελληνικά νησιά.

Σήμερα έρχεται η Μαρία Κορινθίου και με τις δικές της εντυπωσιακές φωτογραφίες μας μεταφέρει πίσω στο παρελθόν και αναδεικνύει για μια ακόμα φορά την Μεσογειακή ομορφιά που μόνο εκείνη διαθέτει στην Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.