Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Το «ζευγάρι της χρονιάς» αποχώρησε κιόλας από το Asia Express

Ποιος ήταν ο λόγος

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Το «ζευγάρι της χρονιάς» αποχώρησε κιόλας από το Asia Express

Ακόμα δεν πρόλαβε να ξεκινήσει το νεο παιχνίδι, Asia Express, και ήδη έγινε η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση ζευγαριού.

Ο λόγος για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση, που όπως φαίνεται δεν άντεξαν και είπαν «αντίο».

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο γνωστός θεατρικός παραγωγός και η αρραβωνιαστικιά του εθεάθησαν σε καφετέρια κοντά στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ενώ κανονικά θα έπρεπε να ήταν στην Καμπότζη και να συμμετέχουν στο παιχνίδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ειπώθηκε το ζευγάρι αποχώρησε οικειοθελώς παρά το γεγονός ότι στην πρώτη δοκιμασία ήταν αυτοί που κέρδισαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.