ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μουντιάλ 2022: Προβλήματα στον ANT1+ λίγο μετά τη σέντρα του Αγγλία – Ιράν

Ο ANT1+1 έδωσε στους φιλάθλους ένα νέο λινκ

Μουντιάλ 2022: Προβλήματα στον ANT1+ λίγο μετά τη σέντρα του Αγγλία – Ιράν

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου αγώνα του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα στην Αγγλία και το Ιράν, οι συνδρομητές του ΑΝΤ1+ βρέθηκαν αντιμέτωποι με «μαύρη οθόνη».

Το σύστημα του ANT1+ “κόλλησε”, με αποτέλεσμα οι συνδρομητές να αδυνατούν να παρακολουθήσουν το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα Αγγλία – Ιράν για το Μουντιάλ 2022.


Όπως ήταν φυσικό, υπήρξαν αντιδράσεις στα social media, μιας και οι φίλαθλοι δεν μπορούσαν να δουν το παιχνίδι, παρότι έχουν πληρώσει συνδρομή.

Σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτηση του ΑΝΤ1, το πρόβλημα εντοπίστηκε, με την ομάδα του καναλιού να εργάζεται για την άμεση επίλυση του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ANT1+1 έδωσε, μάλιστα, στους φιλάθλους ένα νέο λινκ, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα Αγγλία – Ιράν χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.