ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ν.Γερμανού για Ρ.Πισπιρίγκου: «Αν ήμουν και εγώ τέρας ψυχραιμίας θα ζητούσα ανιχνευτή ψεύδους»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να εξεταστεί από ανιχνευτή ψεύδους

Ν.Γερμανού για Ρ.Πισπιρίγκου: «Αν ήμουν και εγώ τέρας ψυχραιμίας θα ζητούσα ανιχνευτή ψεύδους»

Με την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα ασχολήθηκαν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται».

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, ζήτησε να εξεταστεί από ανιχνευτή ψεύδους προκειμένου να αποδείξει ότι δεν δολοφόνησε αυτή την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Ο γνωστός ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή μίλησε για το θέμα και επεσήμανε πως «αν η 33χρονη έχει κάνει το έγκλημα δε θα «μασήσει» με τον ανιχνευτή ψεύδους».

Στο σημείο αυτό, πήρε τον λόγο η Ναταλία Γερμανού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την άποψή της και τόνισε πως αν και εκείνη ήταν τέρας ψυχραιμίας όπως δείχνει να είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου και είχε το χάρισμα να ελέγχει τους παλμούς της καρδιάς της και να μην ταράζεται με τίποτα, τότε θα ζητούσε και εκείνη να κάνει τεστ ανίχνευσης ψεύδους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.