ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα «πυρά» Λάκη Γαβαλά στην «Φρίντα Φρύδια»

«Τι προϊόντα πουλάει; Τα φρύδια;»

Νέα «πυρά» Λάκη Γαβαλά στην «Φρίντα Φρύδια»

Νέες δηλώσεις σχετικά με τη νέα κριτική επιτροπή του GNTM παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς.

Αναφερόμενος στην πρόταση που δέχτηκε ο ίδιος για τον διαγωνισμό μοντέλων κι εξήγησε τον λόγο που δεν τη δέχτηκε. «Δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με το GNTM, έτσι όπως μου είπαν ότι θα είναι τα γυρίσματα. Έχω ένα κασέ που είναι αυτό. Αυξάνεται, δεν μειώνεται. Γίνομαι 70 χρονών και δεν διακινδυνεύω την ψυχική μου υγεία για τίποτα πλέον», εξήγησε ο Λάκης Γαβαλάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, αναφέρθηκε στη Σοφία Χατζηπαντελή, τη νέα κριτή του GNTM που έχει συζητηθεί όσο κανείς τους. «Μπορεί να μας πει η Σοφία Χατζηπαντελή τι προϊόντα πουλάει; Τα φρύδια; Λυπάμαι πολύ», τόνισε και κλείνοντας αναφέρθηκε και στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. «Κακώς είχε δεχτεί να πάει στο GNTM», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.