ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο Α.Κούγιας έκανε χαμό on air κι έκλεισε το τηλέφωνο: «Όταν μιλάει ο Κούγιας θα ακούτε – Γιατί με έχετε εδώ;» 

«Θα μου κάνετε εμένα κρούση;»

Ο Α.Κούγιας έκανε χαμό on air κι έκλεισε το τηλέφωνο: «Όταν μιλάει ο Κούγιας θα ακούτε – Γιατί με έχετε εδώ;» 

Εκτός εαυτού βγήκε ο Αλέξης Κούγιας, όταν κλήθηκε να μιλήσει με τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό, για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

«Γιατί με έχετε εδώ; Εσείς τι λέτε; Δε γνωρίζω ότι έχουμε μια απόφαση; Γιατί με καλείτε αν δε θέλετε να ενημερωθείτε; Όταν μιλάει ο Κούγιας θα ακούτε. Θα κρατήσετε σημειώσεις να μου κάνετε ερωτήσεις στο τέλος. Ξεκάθαρα σας το λέω», είπε εκνευρισμένος ο Αλέξης Κούγιας.

Λίγο πριν το τέλος της συζήτησης, ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Α.Κ.: Μια κατίνα νοσοκόμα…

Κ.ΤΣ.: Κύριε Κούγια, είναι επίπεδο αυτό;

Α.Κ.: Γι’ αυτό είμαι Κούγιας!

Α.Κ.: Εδώ έχουμε 11 ιατροδικαστές, όχι ιδιώτες σαν αυτόν τον φαλακρό τον τύπο που γυρίζει κάθε μέρα στην τηλεόραση.

Κ.ΤΣ.: Κύριε Κούγια, μην προχωράτε σε χαρακτηρισμούς για όλους τους ανθρώπους.

«Δε πάτε να κάνετε καμία εκπομπή καλύτερα, που θα μου κάνετε εμένα κρούση; Άντε καλό απόγευμα», είπε ο Αλέξης Κούγιας κι έκλεισε το τηλέφωνο.

Ο Κώστας Τσουρός είπε: «Δεν μας είχατε κλείσει ποτέ το τηλέφωνο και το κλείσατε τώρα»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.