ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «ρίχνει λάδι» στην κόντρα με την Ι.Μαλέσκου: «Φιλάκια και από εμένα»

Ο δημοσιογράφος απάντησε στην ερώτηση για τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «ρίχνει λάδι» στην κόντρα με την Ι.Μαλέσκου: «Φιλάκια και από εμένα»

Ο δημοσιογράφος απάντησε στην ερώτηση για τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια και με τι συνδέονται καθώς ακούγονται τα ονόματα της Ελένης Μενεγάκη και της Ιωάννας Μαλέσκου.

Μιλώντας για την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Έχω συμβόλαιο με το Mega. Αν το κανάλι και η Ελένη με θέλουν, συνεχίζουμε. Πραγματικά είναι ένα περιβάλλον, μία οικογένεια και η Ελένη μια παρουσιάστρια που ξυπνώντας το πρωί κάνω τον σταυρό μου κι ευχαριστώ το Θεό που βρίσκομαι εκεί».

Σε ότι έχει να κάνει με την Ιωάννα Μαλέσκου, είπε: «Δεν θέλω καθόλου να το συνεχίσω αυτό. Βασικά δεν θέλω να υπάρχουν καθόλου αυτές οι απαντήσεις από το δρόμο, από αυτά… Ας το αφήσουμε εδώ, όλα καλά, φιλάκια κι από μένα, όλα καλά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στον Βαγγέλη Περρή λέγοντας: «Καθόλου δεν ενοχλήθηκα από τη δήλωση του Βαγγέλη Περρή. Είναι φίλος μου, τον αγαπώ, ξέρω ακριβώς πώς τα λέει. Όλα καλά. Δεν θέλω καθόλου να τα συνεχίσω αυτά. Μιλήσαμε τηλεφωνικά. Μιλάμε ούτως ή άλλως με τον Βαγγέλη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.