ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο δημοσιογράφος Χ.Κούτρας αποκαλύπτει: «Εμένα απείλησε ο Δ.Αλεξάνδρου – Πήγα στην αστυνομία γιατί φοβήθηκα»

«Μου έγραψε ''θα σε ισοπεδώσω''» είπε ο δημοσιογράφος

Ο δημοσιογράφος Χ.Κούτρας αποκαλύπτει: «Εμένα απείλησε ο Δ.Αλεξάνδρου – Πήγα στην αστυνομία γιατί φοβήθηκα»

Ο Χρήστος Κούτρας ήταν τελικά ο δημοσιογράφος που πήγε στην αστυνομία αφού δέχτηκε απειλές από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Νωρίτερα την Παρασκευή, 6/10, η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε αποκαλύψει από τον «αέρα» της εκπομπής «Happy Day» ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με δημοσιογράφο που είχε διαρρεύσει το όνομα που θα έπαιρνε ο γιος του πριν τη βάφτιση του παιδιού, και είχε εξαπολύσει απειλές εναντίον του.

Η ίδια εξήγησε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο δημοσιογράφος, το όνομα του οποίου ήταν άγνωστο μέχρι εκείνη τη στιγμή, έφτασαν, μάλιστα, στο αστυνομικό τμήμα, με τον δημοσιογράφο να ζητά την καταγραφή του περιστατικού.

Χρήστος Κούτρας: Τι ακριβώς συνέβη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Στην πορεία της εκπομπής, ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή «Happy Day» και περιέγραψε το τι ακριβώς είχε συμβεί.

«Εγώ στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, ανέφερα μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το πιθανότερο όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στο παιδί του και μάλιστα, είχα χαρεί, γιατί είχα την είδηση για ένα υπερπροβεβλημένο ζευγάρι», είπε αρχικά ο Χρήστος Κούτρας.

«Κατά τη διάρκεια της εκπομπής δέχτηκα ένα γραπτό μήνυμα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Με καλούσε και του είπα ότι είμαι στον “αέρα”. Δέχτηκα ένα μήνυμα, από το οποίο και θορυβήθηκα, αφού έγραφε “θα σε ισοπεδώσω”. Το μήνυμα αυτό το έχω», συνέχισε.

«Στη συνέχεια υπήρξε μία τηλεφωνική επικοινωνία, με κάλεσε, και επί τρία λεπτά με απειλούσε. Έλεγε πράγματα που δεν μου άρεσαν. Θορυβήθηκα, κατέφυγα στο αστυνομικό τμήμα, έγινε καταγραφή του γεγονότος, όπου στη συνέχεια το παραδέχτηκε και ο ίδιος στην αστυνομία ότι “ναι, τον απείλησα”», εξήγησε ο Χρήστος Κούτρας.

«Είχαμε πολύ καλές σχέσεις, είχαμε συμπάθεια μεταξύ μας με τον Δημήτρη. Το ίδιο βράδυ μίλησα με άνθρωπο από την εταιρεία παραγωγής που συνεργάζεται ο Δημήτρης, αλλά εκείνος δεν με πήρε ποτέ, δεν μου έστειλε ένα μήνυμα. Υπάρχει γραμμένο στο χαρτί ότι παραδέχεται ότι με απείλησε, αλλά εγώ δεν ήθελα να το συνεχίσω. Είχαμε μεγάλη συμπάθεια μεταξύ μας μέχρι να γίνει το περιστατικό», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν ήθελα να κάνω κακό σε κανέναν. Εκείνη τη στιγμή φοβήθηκα πάρα πολύ και ήθελα να είμαι ασφαλής και να υπάρχει το γεγονός καταγεγραμμένο», τόνισε ο ίδιος σε άλλο σημείο της επικοινωνίας του με την εκπομπή «Happy Day».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.