ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο «καημός» της Κατερίνας Καινούργιου: «Θέλω μια φορά να πάω στην παραλία και να πουν για τον πωπό μου»

«Οι φίλες μου έχουν τρομερά σώματα… ο πωπός στο Θεό»

Ο «καημός» της Κατερίνας Καινούργιου: «Θέλω μια φορά να πάω στην παραλία και να πουν για τον πωπό μου»

Τον μεγάλο της καημό εξέφρασε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου, στον αέρα της εκπομπής όπου παρουσιάζει. 

Με αφορμή τα σχόλια για την εμφάνιση της Πόπης Μαλλιωτάκη στην παραλία, η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε και όσα είπε… σίγουρα θα γίνουν viral.

«Κάθε φορά που πάω στην παραλία με τις φίλες μου, οι οποίες έχουν τρομερά σώματα… ο πωπός στο Θεό» είπε αρχικά με χιούμορ η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Λέω μια φορά να περάσουμε όλες από την παραλία και να μην πούνε, ‘Α, η Καινούργιου’. αλλά… ‘Πω πω ένα πωπός’. Δεν μου το έχει πει ποτέ κανείς» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γρηγόρης Γκουντάρας της απάντησε: «Μπορεί να το λένε από μέσα τους, δεν το φωνάζουν αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.