ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Οι Απαράδεκτοι»: Δείτε σπάνιο βίντεο από τα γυρίσματα της θρυλικής σειράς (βίντεο)

Η σειρά θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες στην ελληνική τηλεόραση

«Οι Απαράδεκτοι»: Δείτε σπάνιο βίντεο από τα γυρίσματα της θρυλικής σειράς (βίντεο)

«Οι Απαράδεκτοι» είναι εμβληματική κωμική σειρά του MEGA που έγραψε τηλεοπτική ιστορία και λατρεύτηκε από το κοινό.

Μεταδόθηκε από το Mega Channel από τον Σεπτέμβριο του 1991 έως τον Ιανουάριο του 1993. Η σειρά θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες στην ελληνική τηλεόραση, αντιπροσωπευτική της καθημερινότητας των Αθηναίων στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε το στούντιο των γυρισμάτων και κάνουμε ένα σύντομο τουρ μέσα στους χώρους του. Βλέπουμε τον σκηνοθέτη της σειράς, Δημήτρη Παπακωνσταντή ο οποίος είχε εμφανιστεί και σε επεισόδιο της σειράς ως Βαγγέλης, ενώ βλέπουμε και διάφορους άλλους συντελεστές.

Επιπλέον, περιλαμβάνονται σκηνές από το γύρισμα με χαρακτηριστικό το χαμόγελο του Βλάσση Μπονάτσου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από ζωή μερικά χρόνια μετά από το τέλος της σειράς και βέβαια φαίνονται όλα τα σκηνικά από τα σπίτια των πρωταγωνιστών που ήταν και γυρισμένο το μεγαλύτερο μέρος του σήριαλ.

Έτσι, διαπιστώνουμε ότι δεν πρόκειται για κανονικό σπίτι όπου γυρίστηκε η σειρά, αλλά φτιαχτά σκηνικά μέσα στο ίδιο το στούντιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.