ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Αντίθετος με όσους μπαίνουν στην υποκριτική χωρίς να έχουν σπουδάσει

«Αν εγώ θέλω να γίνω γιατρός, θα πάω σε ένα νοσοκομείο και θα αρχίσω να χειρουργώ;»

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Αντίθετος με όσους μπαίνουν στην υποκριτική χωρίς να έχουν σπουδάσει

Συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Ευαγγελόπουλος και μεταξύ άλλων σχολίασε ανθρώπους που μπαίνουν στο χώρο της υποκριτικής χωρίς να έχουν σπουδάσει σε δραματική σχολή.

«Δεν έχω κάποιο κοινό στοιχείο με τον Σώτο που υποδύομαι στον Πλάτανο. Γι’ αυτό και μου αρέσει, τον διασκεδάζω πολύ. Η 15ετής αποχή μου από την τηλεόραση προέκυψε, δεν είχα καμία πρόταση. Δεν έχω δει τα ποσά που ακούγονταν, δεν έχω πάρει ποτέ πολλά λεφτά από αυτή τη δουλειά. Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί που πήραν τα πολλά λεφτά και πότε, αλλά η πλειοψηφία των ηθοποιών δεν πληρώνεται καλά», είπε αρχικά ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι λάθος να μπαίνουν στο χώρο άνθρωποι που δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική. Είμαι τελείως αντίθετος, δεν συμφωνώ καθόλου. Κάποια στιγμή πρέπει να προστατέψουμε το επάγγελμά μας.
 
Δεν μπορεί ο καθένας να δηλώνει ηθοποιός επειδή έκανε πέντε πλάνα σε μια σειρά. Δεν γίνεται να ξυπνήσεις ένα πρωί και να είσαι ηθοποιός. 
 
Είναι τραγικό αυτό το πράγμα που γίνεται. Αν εγώ θέλω αύριο να γίνω γιατρός, θα πάω σε ένα νοσοκομείο και θα αρχίσω να χειρουργώ; Δεν πρέπει να πάω να σπουδάσω;» τόνισε ο ηθοποιός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.