ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του Baywatch; (φωτό-βίντεο)

Δεν θα το πιστεύεις πόσο αμείλικτος μπορεί να γίνει ο χρόνος

Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του Baywatch; (φωτό-βίντεο)

Το Baywatch είναι από τις αγαπημένες μας σειρές, ειδικά γι’ αυτούς που μεγαλώσανε στα 90’s και τώρα έχουν σαρανταρίσει πλέον.

Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να τα ξεχάσουμε. Είναι κάποιες σειρές που δύσκολα τις ξεχνάει κανείς και οι ηθοποιοί αυτοί έχουν μείνει για πάντα χαραγμένοι στο DNA μας και τους κουβαλάμε παντού.

Ναι μπορεί να ακούγεται λίγο υπερβολικό αλλά δεν είναι, η αλήθεια είναι πως η τηλεόραση σε αλλάζει πολύ όσο την βλέπεις και σε επηρεάζει.

Ήταν η τηλεοπτική μας συντροφιά από το 1989 έως το 1999. Στις οθόνες μας θαυμάζαμε τους ναυαγοσώστες με τα αθλητικά κορμιά που έτρεχαν με τα μαγιό τους στις ακτές της Καλιφόρνιας. Έχει μείνει στις ψυχές μας σαν κάτι το καλό αν και σήμερα ίσως να το βλέπουμε και κάπως να μας φαίνεται λίγο γελοίο.

Πώς όμως έχουν γίνει όλοι εκείνοι οι διάσημοι ηθοποιοί. Πόσο καιρό έχεις να τους δεις στην οθόνη σου; Κι όμως δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου πόσο έχουν αλλάξει όλοι εκείνοι οι γνωστοί μας άνθρωποι.

Δες πόσο έχουν αλλάξει οι ηθοποιοί στο Baywatch:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.