ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σ.Κατσούλης για Survivor: «Έχει φύγει από το αγωνιστικό κομμάτι & έχει μπει περισσότερο σε κομμάτια ριάλιτι»

«Το πρότζεκτ που ετοιμάζω θα διαρκέσει τρεις μήνες - Έχει να κάνει με τη γυμναστική και τη διατροφή»

Σ.Κατσούλης για Survivor: «Έχει φύγει από το αγωνιστικό κομμάτι & έχει μπει περισσότερο σε κομμάτια ριάλιτι»

Ο περσινός νικητής του Survivor, Σάκης Κατσούλης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων, δεν δίστασε να αναφερθεί στο φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και τους παίκτες, που συμμετέχουν.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην αμοιβή που έλαβε.

«Πληρώθηκα. Καιρός δεν ήταν; Ένας χρόνος πέρασε σχεδόν. Ήρθε η ώρα να υποστηρίξω ακόμα περισσότερο τις επιχειρήσεις μου και τη Μαριαλένα, όπου με χρειαστεί», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε στη συνέχεια, ο Σάκης Κατσούλης ετοιμάζει το δικό του τηλεοπτικό πρότζεκτ.

«Το πρότζεκτ που ετοιμάζω θα διαρκέσει τρεις μήνες. Θα παιχτούν τέσσερα επεισόδια συνολικά. Έχει να κάνει με τη γυμναστική και τη διατροφή», εξήγησε.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο φετινό Survivor και τόνισε πως το κοινό πλέον, είναι απογοητευμένο από την παραγωγή, καθώς εστιάζει περισσότερο στο κομμάτι του ριάλιτι.

«Βλέπω μια απογοήτευση από τον κόσμο. Το παιχνίδι έχει φύγει από το αγωνιστικό κομμάτι, έχει μπει περισσότερο σε κομμάτια ριάλιτι», δήλωσε και συμπλήρωσε για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Εμμανουήλ δεν είναι γι’ αυτό το παιχνίδι. Δεν ασχολείται καθόλου με το αγωνιστικό κομμάτι, παίρνει μια κούπα στο χέρι και κάνει κουτσομπολιό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.