ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Λαμάι: «Η Κ.Δαλάκα προσπαθεί να μας πείσει ότι έχει ήθος – Είναι κουτοπόνηρη»

«Έπαθα πλάκα με την Κ.Δαλάκα, έπεσα από τα σύννεφα»

Σ.Λαμάι: «Η Κ.Δαλάκα προσπαθεί να μας πείσει ότι έχει ήθος – Είναι κουτοπόνηρη»

O Σωτήρης Λαμάι μπήκε στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης Survivor και φαίνεται πως έχει βάλει στο «μάτι» την Κατερίνα Δαλάκα.

Η κάμερα του Survivor τον κατέγραψε σε μία συνομιλία με τους συμπαίκτες του, όπου τους εξηγούσε ότι η παίκτρια των Διασήμων προσπαθεί να δείξει έναν χαρακτήρα που δεν έχει στην πραγματικότητα.

«Η Κατερίνα Δαλάκα προσπαθεί να μας πείσει ότι έχει ήθος, ενώ δεν ισχύει. Πιθανότατα, τα λεγόμενά της θέλουν να δείξουν αυτό το πράγμα, αλλά οι πράξεις της και η στρατηγική της δεν το δείχνουν. Η στρατηγική της δείχνει ότι είναι πολύ, δεν ξέρω αν είναι κατάλληλη η λέξη, κουτοπόνηρη», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ο παίκτης των Μπλε είπε: «Έπαθα πλάκα με την Κατερίνα Δαλάκα, έπεσα από τα σύννεφα. Ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβουλίου μιλούσε για υποστήριξη ομάδας και για την ομάδα γενικά κλπ κλπ, κι όταν ήρθε η ώρα να πάρεις απόφαση, ενώ είναι δουλειά όλης της ομάδας, όλων μας, είναι σαν να τρώμε όλοι κι εσύ να πηγαίνεις να τρως μόνη σου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Νομίζω ότι αυτή η δράση βγάζει εγωισμό. Το πρόσωπο της Κατερίνας δεν είχε δείξει κάτι τέτοιο, αλλά εγώ τις τελευταίες ημέρες βλέπω μία Κατερίνα που θέλει να δείξει, να φανεί και άθελά της πολλές φορές, να μειώνει παιδιά όπως η Ζωή», πρόσθεσε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.