ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Χρηστίδου σε Ν.Συρίγο: «Πάλι δάχτυλο βλέπω – Mειώνεις την εκπομπή»

«Είναι άσχετο με τη συζήτηση και φαίνεται δεικτικό να το τοποθετείς εδώ»

Σ.Χρηστίδου σε Ν.Συρίγο: «Πάλι δάχτυλο βλέπω – Mειώνεις την εκπομπή»

Μία έντονη διαφωνία ανάμεσα στον Νίκο Συρίγο και τη Σίσσυ Χρηστίδου, με αφορμή τη συνέντευξη που πήρε δημοσιογράφος στον Γιώργο Νταλάρα και τα όσα είπαν μέσα σε 50 λεπτά, τα οποία δεν μεταδόθηκαν λόγω τηλεοπτικού χρόνου στο «Χαμογέλα και πάλι».

«Θέλω να πω κάτι, ο τηλεοπτικός χρόνος είναι πάντα πολύτιμος και πρέπει να ακούγονται ορισμένα πράγματα. Επειδή ήταν 53 λεπτά η συνέντευξη, εγώ θέλω να το πω τώρα, το πρόσωπο για εμένα της εβδομάδας, έχει ονοματεπώνυμο. Δεν είναι ο Γιώργος Νταλάρας, παρότι αυτόν έδειξαν οι εκπομπές ως πρώτο θέμα, είναι η Μαρία Καρυστιανού, είναι αυτή η τραγική μάνα, που πήγε μέσα στην εξεταστική της Βουλής και είπε τα πράγματα που θέλαμε να πούμε όλοι. Αυτό είναι το πρόσωπο της εβδομάδας και επειδή το ανέφερε ο Γιώργος Νταλάρας στη συνέντευξή του, αλλά δεν μπορέσαμε να το βάλουμε. Πρέπει να δίνουμε λόγο και έμφαση στα πρόσωπα αυτά», είπε ο Νίκος Συρίγος.

«Που κολλάει αυτό; Δεν έχει σχέση με αυτό που συζητάμε τώρα. Έχει επικοινωνηθεί όλη αυτή η τοποθέτηση και το είδαμε σε όλα τα δελτία ειδήσεων και σε όλες τις εκπομπές. Τι σχέση έχει αυτό;», του απάντησε ο Παύλος Σταματόπουλος.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε τον λόγο για να ξεκαθάρισε: «Μισό λεπτό γιατί αυτό τώρα είναι πάλι ένα δάχτυλο και δεν μου αρέσει αυτό. Όντως ήταν συγκλονιστική η τοποθέτησή της. Το να το βάζεις και να το τοποθετείς σε αυτήν την κουβέντα, μειώνει εμάς που δεν συζητάμε γι αυτό, μειώνει την κουβέντα, το περιεχόμενο της εκπομπής κλπ. Με τη γυναίκα μιλήσαμε κιόλας, επιλέγει να μη βγει να μιλήσει. Όταν λες ότι αυτό είναι το πρόσωπο της εβδομάδας και δεν ασχολούμαστε με αυτό, εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε. Είναι άσχετο με τη συζήτηση και φαίνεται δεικτικό να το τοποθετείς εδώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν είναι καθόλου δεικτικό, επειδή αναφέρθηκε στη συνέντευξή του ο Γιώργος Νταλάρας και είπαμε για τα Τέμπη αν θα είχε τοποθετηθεί, ο Γιώργος Νταλάρας ανέδειξε και μέσα από αυτή τη συνέντευξη το θέμα των Τεμπών, με το πρόσωπο της Μαρίας Καρυστιανού», απάντησε ο Νίκος Συρίγος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.