ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σοφία Χατζηπαντελή: Τι βάζει «φρένο» στην επιστροφή της στο GNTM – Αρνείται να επιστρέψει στο reality μόδας

Το δημοφιλές μοντέλο φέρεται να αρνείται να επιστρέψει στο reality μόδας

Σοφία Χατζηπαντελή: Τι βάζει «φρένο» στην επιστροφή της στο GNTM – Αρνείται να επιστρέψει στο reality μόδας

Η Σοφία Χατζηπαντελή ολοκλήρωσε στο χθεσινό επεισόδιο τις εμφανίσεις της στο φετινό GNTM, προς μεγάλη απογοήτευση των θαυμαστών της, καθώς είχε καταφέρει με το ταπεραμέντο και το ιδιαίτερο στυλ της να μονοπωλήσει σχεδόν το ενδιαφέρον.   

Το ενδεχόμενο της «επιστροφής» της, ωστόσο, παραμένει ανοιχτό, με την ίδια τη Βίκυ Καγιά να μιλά προ ημερών για αυτό.

Άλλωστε, και η παραγωγή του reality μόδας διαπίστωσε την απήχηση που είχε το δημοφιλές μοντέλο, και πληροφορίες αναφέρουν ότι επιθυμεί να την επανεντάξει κάποια στιγμή στην ομάδα των κριτών.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η Σοφία Χατζηπαντελή εμφανίζεται αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο.

Η κριτής θεωρεί ότι δεν κέρδισε σημαντικά πράγματα από τη συμμετοχή της στο reality μοντέλων, ενώ πέρασε και αρκετές δύσκολες στιγμές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «φρένο» στην επιστροφή της βάζουν και οι σχέσεις της με τους Βίκυ Καγιά και Τάσο Σοφρωνίου, οι οποίες, όπως φαίνεται, δεν ήταν οι καλύτερες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.