Σολωμού – Γεωργούλης: Παραδέχτηκαν πρώτη φορά πως ήταν ζευγάρι – «Ένα φεγγάρι ήμασταν μαζί»

«Υπήρξε ένα ειδύλλιο μεταξύ μας ένα φεγγάρι, παλιά»

Σολωμού – Γεωργούλης: Παραδέχτηκαν πρώτη φορά πως ήταν ζευγάρι – «Ένα φεγγάρι ήμασταν μαζί»

Η Μαρία Σολωμού και ο Αλέξης Γεωργούλης παραδέχθηκαν πρώτη φορά στην εκπομπή Super Κατερίνα και τη  δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη ότι ήταν ζευγάρι.

Αρχικά η Μαρία Σολωμού είπε:

«Υπήρξε ένα ειδύλλιο μεταξύ μας ένα φεγγάρι, παλιά. Εγώ αυτό που θυμάμαι είναι πως το 2002 πρωταγωνιστούσαμε στη σειρά «Η φούσκα» και είχαμε μια πολύ ερωτική σκηνή, η οποία διαλύθηκε.

Ο Αλέξης είναι ξαπλωμένος και εγώ ντυμένη από πάνω του. Εκείνη τη στιγμή έρχεται η κοπέλα με την κλακέτα που ήταν πολύ ταραγμένη και ξεκινάει την αντίστροφη μέτρηση και μου πιάνει τα μαλλιά. Με το που φεύγει με τραβάει και πέφτω κάτω. Δεν σταματήσαμε να γελάμε ποτέ και η σκηνή τελείωσε εκεί»!

Όσο για τη φωτογράφηση που έκανε με τον ράπερ, Mente Fuerte, ανέφερε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχω κάνει πολλές γυμνές φωτογραφίσεις. Ήταν μια φωτογράφιση η οποία μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα, μου την ζήτησε ο ίδιος να την κάνουμε και την αποδέχτηκα γιατί θεώρησα ότι θα είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα. Από πέρυσι γράφουν ότι είμαστε μαζί, εγώ όμως δηλώνω ελεύθερη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.