ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor – Α.Παππάς: «Ο Σ.Λαμάι με είπε “μαλ***” – Φαίνεται ότι έχει διάθεση για βρισιές»

Κάποιοι χαρακτηρισμοί που ξέφυγαν από το στόμα του νέου παίκτη, ενόχλησαν τους αντιπάλους του

Survivor – Α.Παππάς: «Ο Σ.Λαμάι με είπε “μαλ***” – Φαίνεται ότι έχει διάθεση για βρισιές»

Ο Αλέξης Παππάς, φαίνεται πως είναι εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά του Σωτήρη Λαμάι στο Survivor.

Κάποιοι χαρακτηρισμοί που ξέφυγαν από το στόμα του νέου παίκτη, ενόχλησαν τους αντιπάλους του κι ειδικότερα, τον Παππά, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, φρόντισε να εκφράσει το παράπονό του.

Αρχικά, δήλωσε:

«Το περίεργο ήταν ότι είχαμε τις καινούριες παρουσίες μέσα στο παιχνίδι κι ο Σωτήρης εκφράστηκε με έναν περίεργο τρόπο.

Κάποια στιγμή μου είπαν τα παιδιά ότι στην προσπάθειά του να μου απευθύνει τον λόγο, με είπε “μαλ***”, αλλά μετά το πήρε πίσω και είπε “ρε Άλεξ”.

Είναι κάποια πράγματα που ήταν ψιλοάκομψα και δεν είναι ωραίο να τα ακούς. Γενικά δεν θέλω να πέφτω σε αυτή την κατηγορία και να υποβαθμίζω τον εαυτό μου και τη νοημοσύνη μου».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Κάτι άλλο που άκουσα και δεν μου άρεσε, είναι στην αρχή του αγώνα, στην προσπάθειά του να μου επικοινωνήσει το ποιος είναι, πέταξε ότι είμαστε “ψευτοcelebrities”, κάπως έτσι. Αχρείαστα σχόλια, τα οποία δημιουργούν μια αναταραχή.

Φαίνεται ότι έχει διάθεση για βρισιές, κάτι το οποίο δεν το καταλαβαίνω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν κάποιος από την πρώτη μέρα ξεκινάει έτσι, φαίνεται ότι έχει μια προκατάληψη, είναι σαν να είπε από την πρώτη μέρα “θα μπω για να κοντραριστώ με κάποιον συγκεκριμένο παίκτη’. Εμένα δηλαδή. Δεν θέλω να παίξω αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ νωρίς κιόλας για να ερχόμαστε σε αντιπαραθέσεις και να μην τα βρίσκουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.